Διεθνής ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού και του φασισμού, 17/03, Ομόνοια, 3μμ

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, ενόψει της παγκόσμιας ημέρας δράσης κατά του ρατσισμού και του φασισμού συνεχίζουμε τον ταξικό αγώνα αλληλεγγύης και διεθνισμού ως απάντηση των από τα κάτω.

Η κρίση αναθερμαίνει τον ανταγωνισμό Ελλάδας – Τουρκίας και δημιουργεί κανάλια επιβολής ιμπεριαλιστικών σχεδίων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα που σιγοντάρεται και από τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών, η ακροδεξιά αναζητεί ακροδεξιά εθνικιστική πλειοδοσία στο Μακεδονικό και στα Ελληνοτουρκικά. Η προετοιμασία νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων στον 10ο χρόνο μνημονιακής λιτότητας, είναι απίστευτη πρόκληση προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Για εμάς το εργαλείο που θα αποτρέψει τον πόλεμο, το μίσος και των αλληλοσπαραγμό των λαών των Βαλκανίων και της Μεσογείου αποτελεί ο διεθνισμός και η ταξική αλληλεγγύη, όπως έχει αποδείξει το αγωνιζόμενο κίνημα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες τα τελευταία χρόνια.

Ο μαχητικός αντιφασιμός αποτελεί το εργαλείο που έχει τσακίσει τα άλλοτε φασιστικά κάστρα και έχει καθαρίσει περιοχές από την παρουσία των φασιστών, ενώ παράλληλα έχει περιορίσει την όποια δράση των μηχανισμών των νεοναζί εγκληματιών.

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες & μετανάστες.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Αντιρατσιστική Αντιφασιστική διαδήλωση Σάββατο, 17 Μαρτίου, στις 3μμ, Ομόνοια.

Leave a comment