Έξω οι φασίστες από την Καλλιθέα!

Η συμμορία των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής για δεύτερη φορά μέσα στο 2017 επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τις εθνικές παρελάσεις για να νομιμοποιήσει τη θέση της στο πολιτικό σύστημα.

Έχει καταθέσει αίτημα στη δημοτική αρχή της Καλλιθέας και δηλώνει την επιθυμία της να καταθέσει στεφάνι στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Οι φασίστες πρέπει να εκδιωχθούν, όχι μόνο από την καθημερινότητα της πόλης, αλλά και από τα πιο στενά, θεσμικά επιτελεία και μηχανισμούς. Δεν είναι πως δεν αναγνωρίζουμε το βαθύ αντιδραστικό χαρακτήρα των εθνικιστικών παρελάσεων. Ανήκουν σε ένα αντιδραστικό σύμπλεγμα μηχανισμών που αναπαράγουν την αστική κυριαρχία. Η χρήση αυτών των μηχανισμών από τους ναζί θα τους φέρει στην εξουσία και θα φέρει σε εξέλιξη την αντιδραστική αντεπανάσταση που ορέγονται.

Το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να εμποδίζει κάθε χρήση από τους φασίστες των αστικών ΜΜΕ, της θεσμικής χρηματοδότησης ακόμα και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Καλλιθέας και των γύρω δήμων σε αντιφασιστική δράση το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 9.30πμ στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα για να εκδιώξουμε τους εγκληματίες ναζί.

Leave a comment