Αντιφασιστική παρέμβαση στον Πειραιά – Κάλεσμα στην πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στις 15/09, 7μμ, στην πλ. Κοραή στον Πειραιά

Με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/09, 7μμ, στην πλ. Κοραή στον Πειραιά, κάναμε αντιφασιστική παρέμβαση στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά. Στην οδ. Σωτήρος και στο Πασαλιμάνι στο τέλος της 2ας Μεραρχίας κάναμε δύο στάσεις, στήνοντας μικροφωνική και μοιράσαμε το 3ο τεύχος της Αντιφασιστικής Φρουράς, που πρόσφατα άρχισε να διανέμεται.

Τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα από χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι και η πολιτική κατάσταση έχει αλλάξει σημαντικά. Η νεοαζιστική εγκληματική οργάνωση Χ.Α. εξαφανισμένη κινηματικά, προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια και να εμφανιστεί πιο έτοιμη και ικανή για να εφαρμόσει τα εγκληματικά της σχέδια.

Το αντιφασιστικό κίνημα, με σημαία του τον μαχητικό αντιφασισμό και με νέα εργαλεία και μεθοδολογίες, έχει καταφερει να αυξήσει τις δυσκολίες στους φασίστες και με τη σειρά του να δυναμώσει και να τροφοδοτήσει ευρύτερους ταξικούς αγώνες.

Κανένας εφησυχασμός. Με αποφασιστικότητα και οργάνωση να βάλουμε οριστική ταφόπλακα στους δολοφόνους του Π. Φύσσα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s