Αντιφασιστική Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στον Πειραιά, Πλατεία Κοραή, Τετάρτη 26 Απριλίου στις 3μμ

Η Χρυσή Αυγή στην προσπάθειά της να ανασυγκροτηθεί και να εκμεταλλευτεί το διεθνές κλίμα που τροφοδοτεί την ακροδεξιά, καλεί συγκέντρωση ρατσισμού και μισαλλοδοξίας στο Δημαρχείο Πειραιά, με αφορμή την συζήτηση που θα διεξαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο για την πολιτική στους πρόσφυγες.

Δε θα επιτρέψουμε στους φασίστες να αποδομήσουν την οποιαδήποτε αντιμετώπιση υπέρ των προσφύγων. Παρ’όλες τις κερδοσκοπικές τακτικές της ελεύθερης αγοράς γύρω από τις ΜΚΟ δε θα επιτρέψουμε την ακροδεξιά ακύρωσή τους αλλά θα ενισχύσουμε τις κατευθύνσεις αλληλεγγύης και προστασίας των προσφύγων.

Με οδηγό τις αντιφασιστικές νίκες του τελευταίου διαστήματος και επενδύοντας στην ευνοϊκή πολιτική περίοδο που παρουσιάζεται για τον ταξικό στρατόπεδο μας, επιβάλλεται να σταθούμε εμπόδιο στην προσπάθεια ανασύνταξης των σκυλιών των αφεντικών. Είναι χρέος του αντιφασιστικού ταξικού κινήματος να μην επιτρέψει στους φασίστες, ούτε αύριο στον Πειραιά, να καλλιεργήσουν το μίσος μεταξύ των φτωχών. Η τρομοκρατία που θα διεκδικήσουν να σπείρουν στις γειτονιές θα πέσει στο κενό και το πρόταγμα της ”αλληλεγγύης στους πρόσφυγες” θα κυριαρχήσει.

Με έναυσμα την αποφασιστικότητα μας και εκμεταλλευόμενοι την ευνοϊκή πολιτική περίοδο που παρουσιάζεται μπροστά μας θα τσακίσουμε τα τσιράκια των αφεντικών, θα φτάσουμε στην τελική Αντιφασιστική Νίκη και θα αγγίξουμε το όραμα της κοινωνίας της Ισότητας και της Αδερφοσύνης.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

Αντιφασιστική Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στον Πειραιά, Πλατεία Κοραή, Τετάρτη 26 Απριλίου στις 3μμ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s