Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Εφετείο, την Τρίτη 14/02, 9πμ για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο στέκι ”Αντίπνοια”

Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Εφετείο, την Τρίτη 14/02, 9πμ για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο στέκι ”Αντίπνοια”

Την Τρίτη, 14 Φλεβάρη, 9.00, στο Εφετείο θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την οργανωμένη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο στέκι Αντίπνοια, στα Πετράλωνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30/02/2008.

Η Χρυσή Αυγή στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Κεφαλαίου που φτωχοποιούσαν και εξαθλίωναν τον λαό, στοχοποιούσε και εξαπέλυε επιθέσεις στον κόσμο του αγώνα.

Βλέποντας στο πρόσωπο του τον πραγματικό εχθρό των σχεδίων της προσπαθούσε να χτίσει κλίμα τρομοκρατίας και, πάντα συνεργαζόμενη με το κράτος, χτυπούσε το ταξικό κίνημα διεκδικώντας να κυριαρχήσει στην κοινωνία και να αγγίξει το κανιβαλιστικό της όραμα.

9 χρόνια μετά, τα τσιράκια των αφεντικών, ενώ βρίσκονται σε μεγάλη πολιτική αδυναμία προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν και να επανέλθουν στο πολιτικό προσκήνιο. Οι αντιφασιστικές σφαλιάρες που δέχθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Εφετείο την 1η Νοεμβρίου, στις 28 Ιανουαρίου στα Ίμια, στο συνέδριο του ΕΚΑ και σε άλλες πολλές περιπτώσεις δεν πρέπει να μας δημιουργήσουν καθησυχασμό.

Είναι χρέος μας να μην τους αφήσουμε ούτε σπιθαμή γης, πετώντας τους στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας και ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε για την αυριανή μέρα.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση,

Τρίτη 14 Φλεβάρη,

9.00 πμ, Εφετείο

Leave a comment