Αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Βοτανικό

Απόνερα της Χρυσής Αυγής, που στο παρελθόν είχαν πρωτοστατήσει σε κατάληψη στο χώρο που προορίζεται για τέμενος, ανακοίνωσαν μισαλλόδοξη και ρατσιστική συγκέντρωση έξω από το συγκεκριμένο σημείο.

Σε μια περίοδο που οι φασίστες χτυπάνε πρόσφυγες στην επαρχία αλλά δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν κάτω από το φως της ημέρας στην Αθήνα, δεχόμενοι συνεχώς την ορμή του αντιφασιστικού κινήματος, είναι χρέος του κινήματος να διατηρήσει, τουλάχιστον αυτή τη συνθήκη και να κάνει το επόμενο βήμα για τον πλήρη αφανισμό τους. Είναι απαραίτητο η προσπάθεια των φασιστών να επανέλθουν στην κεντρική πολιτική σκηνή να τσακιστεί χωρίς κανέναν δισταγμό!

Να μην τους χαρίσουμε καμία σπιθαμή γης και να μην υποτιμήσουμε την παραμικρή διάθεση των φασιστών να ανασυγκροτηθούν. Προτάσσοντας την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, να τσακίσουμε κάθε φασιστικό στοιχείο και να χτίσουμε το πολιτικό υποκείμενο για το επόμενο βήμα. Αυτό της κοινωνίας της ισότητας και αλληλεγγύης.

Καμία σπιθαμή γης στους φασίστες.

Ταξική, διεθνιστική αλληλεγγύη σε πρόσφυγες, μετανάστες ενάντια σε φασίστες και αφεντικά.

Αντιφασιστική συγκέντρωση – Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, την Κυριακή, 18/12, 3μμ, στην Ιερά Οδό 114, στο Βοτανικό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s