Προκλήσεις χρυσαυγιτών στη δίκη και η δέουσα απάντηση.

Ο πυρηναρχης του Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Δεβελεκος, και αλλα δυο φασιστικά σκουλήκια, λίγο πριν αρχίσει η δική της νεοναζιστικης οργάνωσης, πέρασαν ανάμεσα από αντιφασίστες βριζοντας και προκαλώντας, νομίζοντας πως ο χώρος του Εφετείου θα ήταν επαρκής προστασία για τις χυδαιότητες τους.

΄Οταν, όμως, ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη παίρνεις μερικά ενθύμια για να τα βλέπεις καθημερινά στον καθρέφτη. Ας όψονται τα ΜΑΤ που ήταν κοντά και η καλή τους φυσική κατάσταση που τους επέτρεψαν να τρέξούν να κρυφτούν σε αυτά. Τέτοια κατοστάρα τρέξιμο, ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχουμε δει.

Πάντως, πρέπει να απασχολήσει σοβαρά το αντιφασιστικό κίνημα ο σχεδιασμός της δίκης. Με την κοινή είσοδο φασιστών και αντιφασιστών και με τα ΜΑΤ να λειτουργούν ως ασπίδα στους χρυσαυγίτες ώστε να αισθάνονται ασφαλείς να δοκιμαζουν τραμπούκισμούς, τα προβλήματα θα πολλαπλασιάζονται.

Η δράση αντιφασιστών/αντιφασιστριών πριν από 15 μέρες μέσα στον προαύλιο χώρο, δείχνει την κατεύθυνση και για τη χωροταξική απομώνωση τους στη δίκη.
Ας τους δώσει το κράτος ειδική είσοδο-έξοδο και προαυλισμό για να μη μολύνουν τους υπόλοιπους. Τουλάχιστον μέχρι να φτιάξουμε οχετό για τα φασιστικά βοθρολύματα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s