Αντιφασιστική παρέμβαση στο Παγκράτι (6/10)

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού πραγματοποίησε αντιφασιστική παρέμβαση το Σάββατο (6/10) στους δρόμους του Παγκρατίου μοιράζοντας 94 περιοδικά του 13ου τεύχους “Αντιφασιστική φρουρά” και συνομιλόντας με όλον τον κοσμο σε πλατείες καφετέριες και μαγαζιά.

Μέσα από την παρέμβαση μας θίξαμε και την πρόσφατη δολοφονία με θύμα τον Ζακ Κωστόπουλο, δηλώλοντας ότι δεν ήταν πράξη αυτοάμυνας, ούτε και αυτοδικία, ήταν καθαρά ρατσιστική και φασιστική δολοφονική επίθεση. Μία ένδειξη του κοινωνικού κανιβαλισμού που προκύπτει από τη νομιμοποίηση και απενεχοποίηση της ακροδεξιάς. Υπάρχει ανοιχτή υποστήριξη των ρατσιστών, δολοφόνων και των αδίστακτων αφεντικών με τη μορφή του ανθρώπινου δικαιώματος, αυτών που χρησιμοποιούν μέσα βίας και θανάτου ενάντια ορισμένων κοινωνικών συνόλων λόγω του διαφορετικού τρόπου ζωής, κουλτούρας και θρησκείας. Τεμπονέρας, Φύσσας, Ουαλίντ, Λουκμάν, και τώρα Ζακ Κωστόπουλος, συνεχώς μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων των δολοφονικών φασιστικών επιθέσεων της ακροδεξιάς, γι’αυτό δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε.

Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε όχι μόνο τον μικροαστό ρατσιστή και φασίστα, αλλά ολόκληρο τον φορέα που τους δημιουργεί. Η ΟΡ.Μ.Α. καλεί στις 1/11 αντιφασιστική συγκέντρωση στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηρακλείου και στις 7/11 στα δικαστήρια Πειραιά για τη δίκη των φασιστών στη δολοφονική επίθεση ενάντια συντρόφων στο Πέραμα.

Καμία φασιστική επίθεση δε θα μείνει αναπάντητη. Θα ξηλώσουμε κάθε ακροδεξιό θύλακα μέσα στους εργασιακούς χώρους και κάθε γραφείο-γιάφκα των νεοναζί εγκληματιών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s