Αντιφασιστική παρέμβαση στο Μαρούσι 07/09

Εν όψει της συμμετοχής της ΟΡ.Μ.Α. στην φετινή διαδήλωση της ΔΕΘ και ταυτόχρονα της αντιφασιστική διαδήλωσης που διοργανώνουμε 19/09 στο Μαρούσι, την Παρασκευή 07/09 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στις γειτονιές του Αμαρουσίου και μοιράσαμε το 12ο τεύχος Αντιφασιστική Φρουρά.

Σκοπός μας ήταν να απευθυνθούμε στον κόσμο για την προσπάθεια της ακροδεξιάς να ανασυγκροτηθεί μέσω κινητοποίησης στην ΔΕΘ και πώς το ταξικό κίνημα οφείλει να αποτρέψει την συνύπαρξη αντικυβερνητικών διαδηλώσεων με αντίθετο πολιτικό πρόσημο. Το ταξικό κίνημα και οι οργανώσεις του πρέπει να συντρίψουν την ακροδεξιά ως εναλλακτικό σχέδιο των αστών, ώστε να αναπτυχθεί μια νέα προοπτική αντικαπιταλιστικής αντεπίθεσης απέναντι στην συνθηκολογημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Το τέλος των μνημονίων δεν ανατρέπουν την οικονομική κρίση και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να ανακουφιστεί η κοινωνία από την παγιωμένη πλέον πολιτική λιτότητας.

Παράλληλα, συνεχίζοντας με τα εργαλεία του Μαχητικού Αντιφασισμού κλιμακώνουμε τον αγώνα απέναντι στους εγκληματιες νεοναζί της Χ.Α., δίχως να επαναπαυόμαστε στην εξέλιξη της δίκης τους, με διαδηλώσεις σε γειτονιές που διατηρούν τοπικά γραφεία. Όσο κι αν αυτά υπολειτουργούν στο Μαρούσι, δεν εφησυχαζουμε μέχρι να τα κλείσουμε και να ελευθερωθεί η τοπική κοινωνία από τους φασίστες δολοφόνους.

Καλούμε σε διαδήλωση στο Μαρούσι την Τετάρτη 19/09, 7μμ στον σταθμό ΗΣΑΠ.

Επίσης, στα πλαίσια του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη:

  • Τετάρτη 12/09, διαδήλωση στην Σαλαμίνα, πλ. Μπόσκου 7μμ.
  • Παρασκευή 14/09, πολιτική εκδήλωση στον Πειραιά, πλ. Κοραή 7μμ.
  • Πέμπτη 20/09, διαδήλωση στον Άλιμο, Λεωφ. Ελευθερίας & Θουκυδίδου 7μμ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s