Καλούμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καλλιθέα την Παρασκευή 20/07

Η απεγνωσμένη προσπάθεια των φασιστικών μηχανισμών να ανασυγκροτηθούν στην Αθήνα έχει αναχαιτιστεί επιτυχώς από τις δυνάμεις του μαχητικού αντιφασισμού και του ταξικού κινήματος. Καθ’ όλη την περίοδο που δοκιμάζονται να στηθούν μαζικά εθνικιστικά συλλαλητήρια, που χαίρουν την πλήρη κάλυψη της δεξιάς και των ΜΜΕ, αυτά αποτυγχάνουν στη συγκέντρωση μερικών δεκάδων γραφικών ή ακυρώνονται εντελώς μπροστά στα αντιφασιστικά καλέσματα. Ως ακόλουθο αυτής της πολιτικής ένδειας της ακροδεξιάς παρατηρούνται περιθωριακές νυκτερινές φασιστικές ενέδρες σε μετανάστες και αγωνιστές, με σκοπό την δημιουργία κλίματος φόβου στο ταξικό κίνημα. Μια αντίστοιχη ενέργεια επιχειρήθηκε την Τρίτη 17/07 στην πλ. Κύπρου στην αντιφασιστική Καλλιθέα κατά τη διάρκεια ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης από ολιγάριθμη ομάδα δειλών φασιστοειδών.

Το αντιφασιστικό κίνημα και οι οργανώσεις του οφείλουν να μην υποτιμούν οποιοδήποτε ξεμύτισμα φασιστικής απειλής, ούτε να ανέχονται την ύπαρξη εθνικιστικών συγκεντρώσεων σε πόλεις και χωριά. Ο μαχητικός αντιφασιστικός αγώνας και η προβολή της διεθνιστικής προοπτικής πρέπει να αποτελεί για την εργατική τάξη προτεραιότητα μέχρι την τελική αντιφασιστική νίκη και προυπόθεση για την κομμουνιστική αντικαπιταλιστική αντεπίθεση.

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 20/07 στην πλ. Κύπρου, Καλλιθέας, στις 7μμ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s