Αντιφασιστική σύσκεψη στο Πέραμα 30 Μάη

Η δίκη των φασιστών τραμπούκων που επιτέθηκαν στην αντιφασιστική παρέμβαση στο Πέραμα το Σάββατο 26 Μάιου αναβλήθηκε για την 12η Ιουνίου. Ήδη και τέταρτος φασίστας – παρακρατικός έχει αναγνωριστεί και ενσωματωθεί στην δικογραφία ως κατηγορούμενος.

Οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής με ορμητήριο το εργοδοτικό σωματείο που έχουν στήσει στο Πέραμα και απροκάλυπτα λειτουργεί ως η νέα γιάφκα τους μετά το κλείσιμο των τοπικών γραφείων τους πήραν αναβολή. Οι τελευταίες προβιές έπεσαν για τους φασίστες της Ζώνης. Μέσα από τα γραφεία του λεγόμενου σωματείου οργάνωσαν ενέδρα και εξαπέλυσαν επίθεση σε αντιφασιστική πολιτική παρέμβαση στο Πέραμα.

Την ίδια στιγμή ο κρατικός μηχανισμός προσπαθεί να στήσει σκευωρία απέναντι στο αντιφασιστικό κίνημα εμπλέκοντας στην ίδια δίκη φασίστες και αντιφασίστες, τραμπούκους και αγωνιστές μέσα από  τηη σύλληψη 6 αντιφασιστών – θυμάτων της ναζιστικής ενέδρας και την προσπάθεια ενοχοποίησης του αντιφασιστικού κινήματος.

Η κυβέρνηση έχει ευθύνες για τη σκευωρία που προσπαθεί να στηθεί και να παρουσιάσει “μάχες αντιφασιστών με εργαζόμενους της ζώνης Περάματος”

Καλούμε στη σύσκεψη που οργανώνουμε την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 6μμ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, Νεωρίων και Φωκίωνος 3 με σκοπό να ζητήσουμε:

α) τη σύλληψη – καταδίκη όλων των ναζιστών που εμπλέκονταν στην ενέδρα ακόμα και αυτών που η αστυνομία φυγάδευσε μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος.

β) την αθώωση των 6 αντιφασιστών

γ) το κλείσιμο των γραφείων και του ίδιου του φασιστικού, εργοδοτικού σωματείου του «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Προτείνουμε σαν επόμενο βήμα τη διοργάνωση αντιφασιστικής διαδήλωσης το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s