Αντιφασιστικές παρεμβάσεις σε φοιτητικές Σχολές

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήσαμε αντιφασιστικές παρεμβάσεις, με τοποθέτηση της οργάνωσης, στις Γενικές Συνελεύσεις των σχολών της Φιλοσοφικής και της Γεωπονικής στις 14/03 και στην Καλών Τεχνών στις 16/03. Τονίσαμε τον κίνδυνο της ακροδεξιάς που, ενώ έχει δεχθεί απανωτά αντιφασιστικά χτυπήματα τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να παραμονεύει και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πολιτικό κλίμα που σημαδεύεται από έντονη εθνικιστική ρητορική.

Σύντομα θα δοθεί η ανάλογη συνέχεια στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα, να χτιστεί ο διεθνιστικός πόλος ο οποίος θα μπορεί να δώσει πρακτικές απαντήσεις απάνεντι στον εθνικισμό και στο φασισμό που προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί. Η μαχητική συνέχεια δε θα δοθεί με αφηρημένες και μεμονωμένες δράσεις, αλλά με εκείνες οι οποίες υπηρετούν συγεκριμένο σχέδιο για συγκεκριμένο σκοπό.

Καλούμε από κοινού Ε.Ε.Κ., Ο.Ε.Ν., Ο.Κ.Δ.Ε.-Σπάρτακος, ΟΡ.Μ.Α. στο Πολυτεχνείο την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 7 μμ για να δούμε από κοινού τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την διεθνιστική παρέμβασή μας απέναντι στη νέα επικίνδυνα φιλοπόλεμη εμπλοκή της Ελλάδας στη Βαλκανική και τη Μέση Ανατολή. Έχουμε πίσω μας τις αναγκαίες και πετυχημένες απαντήσεις του διεθνιστικού κινήματος απέναντι στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, την αλληλεγγύη μας στο Μακεδονικό λαό. Τώρα είναι η ώρα της κλιμάκωσης της διεθνιστικής πάλης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s