Αντιφασιστική παρέμβαση στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Το πρωί της Τρίτης, 12/12, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση στη Ζώνη από αγωνιστές της Π.Ε.Ν.Ε.Ν., Ε.Α.Σ. – Ε.Θ.Ε.Λ., ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ., Εργατική Λέσχη Κερατσινίου, Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας – Πειραιά και ΟΡ.Μ.Α., εν όψει της αντιφασιστικής διαδήλωσης στο Πέραμα, το Σάββατο 16/12 στην πλ. Ηρώων 12 το μεσημέρι. Η παρέμβαση επισκέφτηκε τα καράβια και συνομίλησε με τα πληρώματα διακινώντας την προκήρυξη της διαδήλωσης.

Η Χρυσή Αυγή έχει στρέψει τις εναπομείναντες δυνάμεις της στην περιοχή του Περάματος προκειμένου να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες ανασυγκρότησης που τις απομένουν, περιμένοντας και επενδύοντας στο διεθνές πολιτικό κλίμα που φέρνει την ακροδεξιά και τα φαντάσματα του παρελθόντος να έχουν επικίνδυνες και ρεαλιστικές διαθέσεις για την εξουσία.

Η περιοχή του Περάματος συμπυκνώνει την πολιτική στρατηγική της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα το καθάρισμα της γειτονιάς από την παρουσία τους και το κλείσιμο των γραφείων τους εκεί να βάλει οριστική ταφόπλακα σε αυτή.

Μετά και τα γεγονότα της 11/12 στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, όπου τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής επιχείρησε με πλήρη αποτυχία να επιτεθεί και να ακυρώσει πολιτική αντιφασιστική εκδήλωση, οι δυνάμεις του ταξικού κινήματος επιβάλεται να δράσουν με αποφασιστικότητα και επιμονή προς αυτή την κατεύθυνση. Η αντιφασιστική διαδήλωση στο Πέραμα αποτελεί αφετηρία για τους αγώνες που θα εξαφανίσουν την νεοναζιστική παρουσία στις γειτονιές μας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s