Αντιφασιστική παρέμβαση στο 144 Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια την Κυριακή 12/11

Οι γειτονιές των Σεπολίων αποτελούσαν πάντα στόχο της Χρυσής Αυγής. Αυτό, όμως, που έχει απομείνει στη ναζιστική συμμορία είναι η παταγώδης αποτυχία της να στήσει ρατσιστική επιτροπή κατοίκων και κάποιες αποσπασματικές παρενοχλήσεις αγωνιστών της περιοχής. Με μεταφερόμενους «αγανακτισμένους πολίτες» προσπαθεί να διατηρήσει κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού.

Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχει η παραμικρή ρατσιστική φωνή μέσα στα σχολεία. Δεν θα ανεχτούμε τη διάχυση ρατσιστικού μίσους και αποκλεισμού μέσα στα σχολεία των γειτονιών μας. Το δικαίωμα στην Παιδεία θα παραμείνει ακέραιο για όλα τους μαθητές ανεξαρτήτως εθνικότητας και κοινωνικής ταυτότητας. Στεκόμαστε αλληλέγγυα στα παιδιά των μεταναστών που ζουν και εργάζονται μαζί μας. Οι αγώνες μας είναι κοινοί.

Ο μαχητικός αντιφασισμός θα είναι αυτός που θα εξασφαλίσει τη φοίτηση των παιδιών των μεταναστών, θα κλείσει τους φασίστες στις τρύπες τους και θα προσφέρει την ευκαιρία για τη συνέχεια και την καθιέρωση της κοινωνίας της Ισότητας και της Αδερφοσύνης.

Αντιφασιστική παρέμβαση στο 144 Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια την Κυριακή 12/11, 10πμ, Χατζηαποστόλου και Μετοχίτη, Μετρό Σεπολίων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s