Για την αντιφασιστική πορεία στη Λαμπρινή 03/11

Στις 03/11 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία από την πλατεία του Αγ. Αντρέα στη Λαμπρινή – Γαλάτσι έως τον ΗΣΑΠ των Άνω Πατησίων για την επίθεση που δέχθηκε μετανάστης, από ομάδα τραμπούκων, την ώρα που αποχωρούσε από το εστιατόριο που εργαζόταν στις 07/10. Η ΟΡ.Μ.Α. συμμετείχε με συγκροτημένο μπλοκ στο κάλεσμα των Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★ και Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Άνω – Κάτω Πατησίων. Το αντιφασιστικό κίνημα έδειξε για ακόμη μια φορά ότι τα στενά της Λαμπρινής, του Γαλατσίου και των Πατησίων είναι γειτονιές αντιφασιστών και έτσι θα παραμείνουν.

Η Χ.Α. όντας αδύνατη να μαζέψει τους λιγοστούς Χιτλερολάγνους σε οποιαδήποτε συγκέντρωση, προσπαθεί με βραδινές μαφιόζικες επιθέσεις να σπείρει τον φόβο. Δε μας προκαλεί έκπληξη. Είναι δείγματα αδυναμίας και δηλώνουν τους τελευταίους σπασμούς του νεοναζιστικού μορφώματος. Πρέπει να πάψει να υπάρχει οριστικά από τον κεντρικό πολιτικό χάρτη και να καταλήξει ξανά, αποκλειστικά, στις δραστηριότητες της νύκτας.

Μοναδική προϋπόθεση για να αποτελέσει αυτή η πολιτική εκτίμηση δομικό στοιχείο της καθημερινότητάς μας, να συνεχίσει να λειτουργεί το ταξικό κίνημα στα μονοπάτια που εχει χαράξει ο μαχητικός αντιφασισμός.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s