Αντιφασιστική παρέμβαση στη Ζωγράφου – Συγκέντρωση και πορεία, Τρίτη 18/07, 7μμ, Προπύλαια

Την Παρασκευή στις 07/07 πραγματοποιηθηκε αντιφασιστική παρέμβαση με μικροφωνική και διανομή τους 2ου τεύχους της ”Αντιφασιστικής Φρουράς” στη γειτονιά της Ζωγράφου. Αφορμή στάθηκε η εργατική δολοφονία της εργάτριας στην καθαριότητα του Δήμου Ζωγράφου που ξεψήχυσε κατά τη διάρκεια αντίξοων συνθηκών με καύσωνα. Στη συνέχεια ακολούθησε το ”ατύχημα” στο ΧΥΤΑ Θεσσαλονίκης ενώ είχαν ήδη προηγηθεί κι άλλοι σοβαροί τραυματισμοί εργαζομένων όπως αυτών στον Ασπρόπυργο.

Αυτή η θλιβερή κατάσταση αποτελεί απόρροια της έντονης ανασφάλειας που επικρατεί στους εργάτες από την παρατεταμένη ανεργία και φτώχεια που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια. Στο βωμό τους κέρδους θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές ενώ λόγω της έλλειψης οικονομικής ανάπτυξης και πολιτικής σταθερότητας, οι αστοί δε διστάζουν να χρησιμοποιούν τα πιο σκοτεινά εργαλεία τους προκειμένου να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους.

Η διεκδίκηση μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους είναι συνδεδεμένη με τον αγώνα μας κατά της ανεργίας και της εξαθλείωσης. Κόντρα στον κοινωνικό κανιβαλισμό να προτάξουμε την αποφασιστικότητα, την οργάνωση και το όραμά μας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
Τρίτη 18 Ιουλίου στις 7 μ.μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s