Η τρομοκρατία στη Νέα Φιλαδέλφεια δε θα περάσει, 15/05

Εδώ και καιρό η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και πιο συγκεκριμένα ένα κομμάτι του άλσους αποτελεί πολυπόθητο στόχο μαφιόζων-επιχειρηματιών με αχόρταγες κερδοσκοπικές ορέξεις, σε βάρος αυτής και των κατοίκων της.
Ο Μελισσανίδης, που για πολλούς άλλους αποτελεί τον πρόεδρο-σωτήρα που θα φέρει πίσω ημέρες δόξας για την Α.Ε.Κ. , έχει από καιρό κινητοποιήσει τον μισθοφορικό στρατό του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είτε με τραμπούκικες επιθέσεις ( ενέδρες σε ολιγομελείς αφισοκολλήσεις, επίθεση στην Στρούγκα, επίθεση στο πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας) είτε με ”αθώα” μοιράσματα κοινωνικού χαρακτήρα από τους ίδιους τους χουλιγκάνους, προσπαθεί να σπείρει την τρομοκρατία στην περιοχή και τους κατοίκους της και να καταστείλει κάθε αντίσταση κατά του γηπέδου.
Ωστόσο τέτοιες βρόμικες τακτικές δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα και ούτε πρόκειται να καταφέρουν να σταματήσουν τις δυνάμεις του αντιφασιστικού κινήματος και του κόσμου του αγώνα και της αλληλεγγύης. Στις 15/5 και ώρα 19:00 η ΟΡ.Μ.Α. μαζί με άλλες πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες (συγκεκριμένα κάποιες από αυτές ήταν η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ, το ΚΚΕ μ-λ, η ΑΡΑΝ, η Στρούγκα, η λαική συνέλευση Ν.Φιλαδέλφειας κ.λπ ) πήραν μέρος στην πολιτική εκδήλωση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στην πλατεία Πατριάρχου, δηλώνοντας με αποφασιστικότητα πως όχι μόνο η Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και οποιαδήποτε περιοχή ανήκει στους κατοίκους της και όχι στα χέρια οποιουδήποτε μαφιόζου επιχειρηματία.
Η πολιτική εκδήλωση όπου αποτελούνταν από ομιλίες-χαιρετισμούς και συναυλία κύλησε ήρεμα και ομαλά, χωρίς να δεχτεί την παραμικρή ενόχληση από τραμπούκους οι οποίοι πραγματοποιήσαν μίζερη συγκέντρωση εκατό μέτρα από την πλατεία πίσω από τρεις κλούβες των ΜΑΤ.
Στο τέλος η ΟΡ.Μ.Α. μαζί με την κατάληψη Στρούγκα πραγματοποίησαν συγκροτημένη πορεία προς το σταθμό των άνω Πατησίων. Κατά τη διάρκεια της πορείας πετάχτηκαν τρικάκια και ακούστηκαν δυνατά συνθήματα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσει ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια ούτε πουθενά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s