Αντιφασιστική κινητοποίηση στον Ασπρόπυργο, Σαββατο 13/05, Λεωφόρος ΝΑΤΟ 199, 6.30μμ

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε πολιτική διάλυση. Δυσκολευόμενη να πραγματοποιήσει ανοικτές μισαλλόδοξες δράσεις και να χτίσει ρατσιστικό κίνημα, έχοντας συνέχεια απέναντι της ένα αντιφασιστικό κίνημα που την αντιμετωπίζει πόντο πόντο, επιστρέφει στη συμμορίτική της φάση. Η έντονη παρουσία της στο δρόμο αποτελεί παλιό ”μεγαλείο” δημιουργώντας ένα πολιτικό κενό που καλείται να το γεμίσει η επομένη γενιά φασιστών. Βράδυ, μικρές ομάδες νεοναζί πραγματοποιούν επιθέσεις σε ανυπεράσπιστους μετανάστες προσπαθώντας να ”σηκώσουν χέρι”, να δηλώσουν κι εκείνοι παρόν και να ανασυγκροτηθούν. Όμως δεν παύουν αυτές οι περιπτώσεις να είναι δείγματα ήττας παρουσιάζοντας έντονα την έντονη πολιτική αδυναμία στην οποία βρίσκονται.

Ο παραμικρός εφησυχασμός από τη δική μας πλευρά θα υποστεί μοιραίος. Γι’αυτό μία σειρά από επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή του καλοκαιριού, στην περιοχή του Ασπροπύργου, σε μετανάστες με τους όρους που περιγράφηκαν πρν, μόνο απαρατήρητες δεν πρέπει να παιρνάνε από το ταξικό μας στρατόπεδο.

Είναι χρέος μας να τους κόψουμε τον τσαμπουκά και να στείλουμε ένα μήνυμα στα νεοναζιστικά κατακάθια πως ο κόσμος του αγώνα δε θα τους επιτρέψει ούτε σπιθαμή γης για τα κανιβαλιστικά τους σχέδια. Θα σταθεί εμπόδιο στις απάνθρωπες ορέξεις τους και θα τους πετάξει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας στον οποίο ανήκουν. Το βαθύ σκοτάδι της νύχτας και οι σφιχτές αγκάλες του κράτους και της εκκλησίας, ίσως στην παρούσα πολιτική περίοδο, να αποτελούν ισχυρό εγγυητή για τη συντήρηση τους, αλλά έχουν σύντομη ημερομηνία λήξη. Εκμεταλλευόμενοι την πολιτική περίοδος της αντιφασιστικής αντεπίθεσης επιβάλλεται με οργάνωση, αποφασιστικότητα και με πρόταγμα μία κοινωνία Ισότητας και Αδερφοσύνης να τσακίσουμε κάθε προσπάθεια ανασύστασης του ρατσιστικού και μισαλλόδοξου κινήματος στην Ελλάδα.

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Αντιφασιστική κινητοποίηση στον Ασπρόπυργο, Σαββατο 13/05, Λεωφόρος ΝΑΤΟ 199, 6.30μμ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s