Αντιφασιστική παρέμβαση στην Πανόρμου – Αντιφασιστική εκδήλωση, Τρίτη 09/05, 7μμ, πλ. Πανόρμου

Η Χρυσή Αυγή παραμένει υπαρκτός εχθρός διατηρώντας τα κοινοβουλευτικά ποσοστά της και έναν σκληρό πυρήνα νεοναζί γύρω της. Εκμεταλλευόμενη το παγκόσμιο πολιτικό κλίμα το οποίο ευνοεί την άνοδο φασιστικών μορφωμάτων.. προσπαθεί να αναδυθεί στην επιφάνεια επιχειρώντας να ανασυγκροτήσει το μηχανισμό της. Το αντιφασιστικό κίνημα όμως έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο τσάκισμα των φασιστών αντιμετωπίζοντας τους πόντο-πόντο και εμποδίζοντας τους να εμφανιστούν ανοιχτά στο δρόμο.
Αυτό έχει φέρει τους φασίστες να μαζεύονται μόνο τη νύχτα και κάτω από την προστασία του κράτους και της εκκλησίας , Με αποτέλεσμα να εμποδίζει συνεχώς την ακροδεξιά αναθεώρηση της υπάρχουσας κατάστασης και την εμφάνιση ρατσιστικού και μισαλλόδοξου κινήματος

Χωρίς ίχνος εφησυχασμού και υποτίμησης του κινδύνου της πολιτικής επικαιρότητας στην Ευρώπη και των ακροδεξιών κομματιών που διεκδικούν την εξουσία για να εφαρμόσουν τα κανιβαλιστικά τους σχέδια, επιβάλλεται να συνεχίσουμε στην ίδια μαχητική κατεύθυνση με στόχο να κλείσουμε ολοκληρωτικα τα τσιράκια των αφεντικών στις τρύπες τους.

Η ελληνική πολιτική πραγματικότητα δείχνει το δρόμο με σημαία του το αντιφασιστικό κίνημα που ξεπερνάει τη συνθηκολόγηση και το ξεπούλημα του ΣΥΡΙΖΑ, δυναμώνει, διεκδικεί και κερδίζει.

Το Σάββατο 6/5 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στην λαϊκή αγορά και τη γειτονιά της Πανόρμου. Μέσω του μοιράσματος της προκήρυξης, και την κυκλοφορία της μπροσούρας προπαγανδίσαμε την εκδήλωση της Τρίτης 9/5 στις 7μμ στην πλατεία Πανόρμου που θα συνδιοργανώσουμε μαζί με το ΕΕΚ.

dav
dav
dav
dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s