Αντιφασιστική παρέμβαση στην Κυψέλη

Οικονομική κρίση και αναβίωση φασιστικών πρακτικών, μία πραγματικότητα που η εποχή μας επαληθεύει για ακόμα μια φορά. Η ανικανότητα του καθεστώτος, του αστικού κατεστημένου, να διαχειριστεί την κατάσταση και να βρει λύση στην πολιτική και οικονομική κρίση, δημιουργεί χώρο για την εθνικιστική ακροδεξία η οποία ολοένα και νομιμοποιείται κοινωνικά και προβάλλει τον εαυτό της ως το μελλοντικό σωτήρα του ταλαιπωρημένου λαού.

Αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο που ελλοχεύει σε αυτήν την κατάσταση, η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού υποστηρίζει ότι υπάρχει λύση, η οποία έγκειται στην υλοποίηση ενός προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και στη σύνταξη ενός κοινωνικά γειωμένου σχεδίου πολιτικής εξέγερσης.

Κανένα νεοφιλελεύθερο εργαλείο δε θα τσακίσει την ακροδεξιά που παραμονεύει. Η ελληνική πολιτική πραγματικότητα και οι αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος δείχνουν το δρόμο. Η Χρυσή Αυγή, στο σήμερα, είναι ανύπαρκτη και αυτό οφείλεται σε μία σειρά καθοριστικών ηττών που έχει δεχθεί από το ταξικό μας στρατόπεδο το τελευταίο διάστημα. Η συνέχεια στην ίδια μαχητική κατεύθυνση μπορεί μόνο να εγγυηθεί την αναβάθμιση αυτής της συνθήκης.

Στις 29/04 έλαβε χώρα παρέμβαση στην Κυψέλη με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το προαναφερθέν πλαίσιο, αλλά και την στήριξη των πιθανών συναγωνιστών της περιοχής· κάθε συνάνθρωπος που θέλει να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο ας ξέρει ότι δεν είναι μόνος.

Καμία ανοχή στη φασιστική αντεπανάσταση.
Καμία σπιθαμή γης στους φασίστες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s