Για τη διαδήλωση ενάντια στα νέα μέτρα, 06/04

Η ΟΡΜΑ συμμετείχε με συγκροτημένο μπλοκ στη διαδήλωση που έγινε ενάντια στα νέα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Προσπαθώντας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βρει διέξοδο στην καπιταλιστική κρίση, δε διστάζει στο πλαίσιο του πολιτικού χαρτιού του συμβιβασμού, να φορτώσει κι άλλα βάρη στο λαό με επιπλέον μειώσεις και απολύσεις.

Η περαιτέρω φτωχοποίηση και εξαθλίωση φαίνονται στον ορίζοντα και είναι χρέος του ταξικού μας στρατοπέδου, να μην εφησυχαστεί σε μία αφηρημένη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να χτίσει τον μηχανισμό και να παράξει σχέδιο για την κοινωνία που ευαγγελίζεται. Η ακροδεξιά σε ολόκληρο τον πλανήτη προτάσσεται ως εναλλακτική λύση για την οικονομική και πολιτική κρίση. Αν και στα ελληνικα δεδομένα η Χρυσή Αυγή είναι απομονωμένη και ανύπαρκτη στις κεντρικό-πολιτικές εξελίξεις, συντηρείται και περιμένει την ευκαιρια της για να ξεδιπλωθεί και να διεκδικήσει την εξουσία.

Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο ο παραμικρός εφησυχασμός θα είναι μοιραίος. Επιβαλλεται ενάντια σε κάθε αντιδραστικό σχέδιο να προβάλλουμε και να χτίσουμε από σήμερα το όραμα και την προοπτική της Κομμουνιστικής Εξέγερσης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s