Μικροφωνική στο Περιστέρι για τις συλλήψεις και τη στοχοποίηση των 3 αντιφασιστών

Την Παρασκευή το απόγευμα 31/3 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στον πεζόδρομο του Περιστερίου, ως πράξη αλληλεγγύης στους 3 αντιφασίστες που κατηγορούνται για το σπάσιμο ακυρωτικών μηχανημάτων.Το παρών έδωσαν η Ανοιχτη Λαικη Συνέλευση Περιστερίου και το ΚΚΕ (μ-λ). Στήθηκε μικροφωνική, μέσω της οποίας τονίσαμε πως η αστυνομία συνέδεσε αντιφασιστική δράση με καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων που έγινε σε προγενέστερο χρόνο και σε άλλη τοποθεσία, φορτώνοντας κατηγορίες κάθε είδους σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ποινικό οπλοστάσιο για να κτυπήσει το ταξικό κίνημα τις οργανώσεις του και κάθε είδους αγωνιστή που δεν υποκύπτει σε κάθε είδους ΤΙΝΑ που συνεχίζει να αντιστέκεται.

Η κράτησή τους επί δύο σχεδόν ημέρες, η έρευνα στα σπίτια τους με την κατάσχεση πολιτικού υλικού και η αρχική προσπάθεια να δημιουργήσουν κακουργηματικές κατηγορίες στη βάση του καταργημένου κουκουλονόμου είναι μία προσπάθεια να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν κάθε είδους κινητοποίηση που μπορεί να προβάλλει ως αντίπαλος στο αστικό μπλοκ εξουσίας.

Οι κατηγορίες θα καταπέσουν, οι αγωνιστές θα απαλλαγούν για άλλη μία νίκη του αντιφασιστικού κινήματος στο πλευρό της εργατικής τάξης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s