Αντιφασιστική πορεία στα Σεπόλια με αφορμή τη στοχοποίηση συντρόφου από φασίστες

Το Σάββατο ,01/04, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία στα Σεπόλια που ξεκίνησε και κατέληξε στο σταθμό Μετρό “Σεπόλια”. Οι φασίστες προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην συγκεκριμένη γειτονιά γράφοντας συνθήματα, σκίζοντας πανό και αφίσες. Μάλιστα τις προάλλες δε δίστασαν να στοχοποιήσουν σύντροφο από τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα βανδαλίζοντας
τη μηχανή του στην πυλωτή της πολυκατοικίας και αφήνοντας την χαρακτηριστική υπογραφή τους.
Στην μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση συμμετείχαν η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακαδημίας Πλάτωνα, ΟΡΜΑ, ΕΕΚ, Λαική Αντίσταση, Αυτοδιαχειριζόμενος Καφενές Νεολαίας του Κολωνού, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αριστοτέλης,Συντονισμός Σωματείων-Συλλογικοτήτων για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, Εργατική Λέσχη Περιστερίου.
Στην προσπάθεια ανασυγκρότησή τους τα τσιράκια των αφεντικών θα μας βρουν μπροστά τους. Δίχως κανέναν εφησυχασμό και χωρίς καμία αυταπάτη για την προοπτική που θα εμφανιστεί στο ακροδεξιό στρατόπεδο, θα τσακίσουμε στο σήμερα τους φασίστες και θα ετοιμαστούμε για τις αυριανές πιο δύσκολες μάχες. Η πορεία ήταν μια πρώτη απάντηση στις προκλήσεις και στο ενδιαφέρον των φασιστών για την περιοχη. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις που θα κόψουν τον βήχα στους φασίστες και θα εδραιωθεί άλλη μια αντιφασιστική νίκη στις γειτονιές της Αθήνας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s