Αντιρατσιστική Αντιφασιστική διαδήλωση Σάββατο, 18 Μαρτίου, στις 3μμ, Ομόνοια – Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες

Σε μία πολιτική περίοδο που η ακροδεξιά φαντάζει ως εναλλακτική λύση για την πολιτική και οικονομική κρίση, στην ελληνική πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή χάνει έδαφος και παραμένει κομπάρσος στις κεντρικό-πολιτικές εξελίξεις αλλά δεν παύει να υπάρχει, να διεκδικεί να ανασυσταθεί και να περιμένει την ευκαιρία της.

Μια τέτοια ευκαιρία προσπάθησε να βρει με την έλευση των προσφυγόπουλων στα σχολεία. Το τάγμα εφόδου στο Πέραμα με το Λαγό επικεφαλής ήταν η μία εκδοχή. Σε άλλα σχολεία «αγανακτισμένοι γονείς» προσπάθησαν να σπείρουν το φόβο και τον πανικό στους μικροκόσμους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Θέλουν να δυναμώσουν τα κανιβαλιστικά ένστικτα των διαλυμένων, φτωχών οικογενειών για να τους στείλουν στις αγκαλιές των φασιστικών τους προταγμάτων. Οι αντιφασιστικές παρεμβάσεις στα σχολεία στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στη Νίκαια και στο Περιστέρι γύρισε τους φασίστες πίσω στην αφάνεια.

Η αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες τσακίσε την προσπάθεια των φασιστών να εκμεταλλευτούν τον πόνο και τη δυστυχία των προσφυγόπουλων και δεν επέτρέψε να ηγεμονεψουν στις γειτονιές. Οι αποτυχίες των φασιστών, οι οποίες οφείλονται στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος, μαρτυράνε τις πλούσιες ευκαιρίες που εμφανίζονται στο στρατόπεδό μας.

Επιβάλλεται από τη δική μας πλευρά να μη δείξουμε κανέναν εφησυχασμό, επενδύοντας σε αυτές τις νίκες και να συνεχίσουμε μέχρι την τελική Αντιφασιστική Νίκη και την Κομμουνιστική Εξέγερση.

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες & μετανάστες.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Αντιρατσιστική Αντιφασιστική διαδήλωση Σάββατο, 18 Μαρτίου, στις 3μμ, Ομόνοια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s