Πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Στρούγκα, στη Νέα Φιλαδέλφεια την Πέμπτη, 16/03, ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων, 6μμ – Κάτω τα χέρια από καταλήψεις και κοινωνικούς χώρους

Με οδηγό το σύνθημα ”γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια”, οι μισθοφόροι του Μελισσανίδη επανεμφανίστηκαν στην περιοχή διεκδικώντας ξανά, με πιο αντιδραστικούς όρους, τη μπίζνα η οποία θα καταδικάσει την ευημερία της πόλης και θα ανοίξει τον επιχειρηματικό ”ασκό του Αιόλου” εις βάρος των λαϊκών συμφερόντων. Καταλαμβάνοντας την κατάληψη Στρούγκα και τραμπουκίζοντας κάθε κοινωνικό ή πολιτικό χώρο που υπερασπίζεται το δημόσιο χαρακτήρα της πόλης, με κατεύθυνση τη σαφή εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, δημιούργησαν μία κατάσταση η οποία δεν πρέπει να μείνει στο περιθώριο και επιβάλλεται να απαντηθεί.

Οι εχθροί του ταξικού κινήματος που κρύβονται κάτω από το κοινωνικό προσωπείο των ”φιλάθλων” θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και να καταδικάζονται ομόθυμα και αποφασιστικά.

Χωρίς να τσιμπήσουμε σε ψευτοδιλήμματα και δίχως αυταπάτες θα σταθούμε μαζί με όσους προσπαθούν να αντισταθούν στον ξέφρενο κανιβαλιστικό ξεπούλημα που προωθούν μνημονιακές ή απλά νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Πορεία στην κατάληψη Στρούγκα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Πέμπτη, 16/03, 6μμ, ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s