Αντιφασιστική παρέμβαση, το Σάββατο 25/02, στα εκδοτήρια των Ferry Boat στο Πέραμα – Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

Η Χρυσή Αυγή δεχόμενη συνεχόμενα αντιφασιστικά χτυπήματα το τελευταίο διάστημα διεκδικεί μέσα από τα κηρύγματα μίσους για τα προσφυγόπουλα να εμφανιστεί στην επιφάνεια την πολιτικής επικαιρότητας. Δυσκολευόμενη να πραγματοποιήσει μία συγκέντρωση της προκοπής στην Αθήνα ακόμα και με την παρουσία του φύρερ της, Μιχαλολιάκου, και ηττημένη από το αντιφασιστικό κίνημα στο Εφετείο, στοχοποιώντας θύματα των πολέμων, εκμεταλλευόμενη τη δυστυχία και την αδυναμία τους προσπαθεί να ανταποκριθεί στα αντιφασιστικά χαστούκια.

Η προσφυγική γειτονιά του Περάματος, που έχει ζήσει και συνεχίζει να βιώνει αισθητά τη φτώχεια και τη δυστυχία, αποτελούσε ανέκαθεν διακαή πόθο για τα σκυλιά των αφεντικών. Ενώ στο παρελθόν είχαν έντονη παρουσία με τα Τάγματα Εφόδου να πραγματοποιούν επιθέσεις και να τρομοκρατούν τον λαό, με κορυφαίο παράδειγμα την επίθεση λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο επιτελείο του ΠΑΜΕ, ύστερα από τη θρασύδειλη δολοφονία του αντιφασίστα ράπερ οι πολιτικές και κινηματικές μετοχές τους έπεσαν.

Παρολ’αυτά με τον φασισμό δεν έχουμε τελειώσει. Παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνος σε μία πολιτική περίοδο που η ακροδεξιά φαντάζει ως εναλλακτική λύση για την πολιτική και οικονομική κρίση. Μπορεί στην ελληνική πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή να χάνει έδαφος και να παραμένει κομπάρσος στις κεντρικό-πολιτικές εξελίξεις αλλά δεν παύει να υπάρχει, να διεκδικεί να ανασυσταθεί και να περιμένει την ευκαιρία της.

Η παρουσία του Λαγού στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου τον περασμένο Γενάρη δηλώνει την απόπειρά της Χρυσής Αυγής να ξετυλίξει το νήμα της ανασυγκρότησης της από τη συγκεκριμένη γειτονιά.

Προτάσσοντας την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες και δηλώνοντας πως τα προσφυγόπουλα είναι καλοδεχούμενα, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση, το Σάββατο 25/02, στα εκδοτήρια των Ferry Boat στην οποία συμμετείχαν και σύντροφοι από την Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας – Μοσχάτου.

Συνομιλώντας με τον κόσμο τονίζαμε πως το αντιφασιστικό κίνημα είναι παρόν, δίνει τις μάχες και θα πετάξει τους νοσταλγούς του Χίτλερ έξω από τα σχολεία και τις γειτονιές.

Προτείνοντας την ελπίδα του ”αύριο” και μη αποδεχόμενοι τη μνημονιακή πολιτική η οποία συνεχώς σπρώχνει τους φασίστες προς τον αφρό της πολιτικής, θα εκδιώξουμε κάθε άτεκνο ή γονιό φασίστα που εκτρέφει το φίδι που θα δαγκώσει τις οργανωμένες δυνάμεις της εργασίας.

Στη γειτονιά της προσφυγιάς δε χωράνε οι φασίστες και είμαστε αποφασισμένοι να το εξασφαλίσουμε.

 

Ούτε σπιθαμή γης στους φασιστες.

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία.

Απενεργοποίηση γιαφκών – ”γραφείων” ναζιστικών σχημάτων.

dav

dav

imag4815

imag4832

imag4848

dav

dav

dav

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s