Το Σάββατο 11/02/2017 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση στην περιοχή του Περάματος, ώστε να γίνει ξεκάθαρο, πως δε θα επιτρέψουμε καμία σπιθαμή γης να θεωρείται προπύργιο των φασιστών και πως δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε τραμπουκισμούς που έχουν στόχο παιδιά, γονείς και δάσκαλους από υπόδικους ναζιστές βουλευτές και τα τάγματα εφόδου τους.

Κατά την διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκαν προκηρύξεις με πρόταγμα ”Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες”, πετάχτηκαν τρικάκια, κολλήθηκαν αφίσες αντιφασιστικού περιεχομένου και συνομιλήσαμε με κάτοικους της περιοχής, καλώντας τους να μην δείξουν καμία ανοχη στη προσπάθεια των Χρυσαυγιτών να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Επιπλέον έγινε και μία στάση στο εργοδοτικό σωματείο της περιοχής το οποίο ”ομορφύναμε”.

Το αντιφασιστικό κίνημα είναι απαραίτητο να τσακίσει κάθε διαθεση των φασιστών, να ηγεμονέψουν στην προσφυγική γειτονιά του Περάματος που έζησε έντονα και συνεχίζει να ζει τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Οι συγκεκριμένες αντιλήψεις αποτελούν καρκίνο για τον δυστυχισμένο λαό. Αυτή η συνθήκη έγινε έντονα κατανοητή σε μία παρέα φασιστοειδων που τόλμησαν να τσαμπουκαλεφθούν τη στιγμή που λαμβανε χώρα η αντιφασιστική παρέμβαση.

Χωρίς ίχνος εφησυχασμού, να συνεχίσουμε στην ίδια μαχητική κατεύθυνση και να τσακίσουμε τις ρατσιστικές και φασιστικές φωνές.

  • Έξω οι φασίστες από τα σχολεία
  • Απενεργοποίηση γιαφκών – «γραφείων» ναζιστικών σχημάτων

 

unnamed-3

unnamed-2

unnamed-4

unnamed-1

Advertisements