Αντιφασιστική παρέμβαση στα ανοικτά γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, 03/02

Οι φασίστες παραμένουν σε μεγάλη πολιτική αδυναμία. Οι σπασμωδικές προσπάθειές τους να επιβληθούν στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και η γεμάτη ρατσισμό στοχοποίηση των προσφυγόπουλων όμως, μόνο καθησυχασμό δεν πρέπει να μας γεννάνε. Διεκδικούν να ανασυγκροτηθούν και να εμφανιστούν στο μέλλον πιο ώριμοι και πιο αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν το κανιβαλιστικό τους όραμα.

Η ιστορία μας έχει διδάξει πως όταν το στρατόπεδό μας υποτίμησε το φασισμό και απείχε από τις πραγματικές, αντιφασιστικές μάχες, το αποτέλεσμα ηταν θλιβερό.

Όμως δεν ”παίζουν μπάλα” μόνοι τους. Η παρούσα πολιτική περίοδος παρουσιάζει πλούσιες πολιτικές ευκαιρίες για να τους τσακίσουμε στο σήμερα και να προτετοιμαστούμε για το αύριο.

Οι συνεχόμενες ήττες που έχουν δεχθεί το τελευταίο διάστημα στην Αττική, αδυνατώντας να συγκεντρώσουν παραπάνω από λίγες δεκάδες νεοναζί στις συγκεντρώσεις τους, οι αποτυχημένες προσπάθειές τους να επιβληθούν στο αντιφασιστικό κίνημα στο Εφετείο, στο οποίο εκδικάζονται με κατηγορία ” σύστασης εγκληματικής οργάνωσης” και άλλα πολλά γεγονότα που μαρτυράνε τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουμε, οδήγησαν στον θρίαμβο της 28ης Ιανουαρίου που η Αθήνα πλημμύρισε με αντιφασιστικό παλμό.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής κατάστασης αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αντιφασισική παρέμβαση στα ανοικτά γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, στο υποτιθέμενο ”κάστρο” των φασιστών.

Δεκάδες σύντροφοι μαζευτήκαμε και αφού διασχίσαμε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, μοιράζοντας προκηρύξεις και πετώντας τρικάκια, καταληξαμε και σταθήκαμε απέναντί τους.

Οι λίγοι μίζεροι φασίστες επέλεξαν να ταμπουρωθούν στην ασφάλεια του 7ου ορόφου και απέδειξαν για άλλη μία φορά πως η αναλογία ”δεκα προς έναν” αποτελεί βασική προυπόθεση τους θάρρους και της μαχητικότητάς τους.

Η παρέμβαση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε συγκροτημένα στον ΗΣΑΠ Πειραιά.

Το μήνυμα ήταν σαφές. Το αντιφασιστικό κίνημα υπάρχει, διεκδικεί και κερδίζει. Δεν καθησυχαζόμαστε και δε μας αρκεί τίποτα λιγότερο από τα πάντα.
Θα συνεχίσουμε αποφασιστηκά μέχρι την τελική Αντιφασιστική Νίκη και την Κομμουνιστική Εξέγερση!

  • Έξω οι φασίστες από τα σχολεία
  • Απενεργοποίηση γιαφκών – «γραφείων» ναζιστικών σχημάτων

dsc_0038

dsc_0041

dsc_0079

dsc_0095

dsc_0114

dsc_0108

16508326_1072130976264859_386497289614011144_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s