Αντιφασιστική συγκεντρωση στο Πέραμα, πλ. Ηρώων, 21/01, 11πμ.

Οι φασίστες αντιμετωπίζοντας μεγάλη πολιτική αδυναμία στην παρούσα πολιτική περίοδο, δεχόμενοι συνεχώς αντιφασιστικά ”χαστούκια” προσπαθούν να δημιουργήσουν γεγονότα προκειμένου να τραβήξουν τα βλέμματα και να συσπειρωθούν, στο πλαίσιο της προσπάθειας τους για ανασυγκρότηση.

Λίγες μέρες πριν τη αντιφασιστική διεθνιστική συγκέντρωση στην πλ. Ρηγίλλης, οι φασίστες κλιμακώνουν την ένταση προσπαθώντας να δείξουν ηχηρό παρόν.

Τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν καθώς η τραμπούκικη επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο Λαγό, σε γονείς και καθηγητές στο Ά Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου την περασμένη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε με την ανοχή της αστυνομίας κάνοντας ξεκάθαρο τα στενά περιθώρια στα οποία το ταξικό αντιφασιστικό κίνημα το τελευταίο διάστημα τους ανάγκασε να λειτουργούν.

Λίγες μέρες πριν τη αντιφασιστική διεθνιστική συγκέντρωση στην πλ. Ρηγίλλης, οι φασίστες κλιμακώνουν την ένταση ενώ οι απαντήσεις του δικού μας στρατοπέδου συνεχώς επιβεβαιώνουν την πολιτική αδυναμία στην οποία τα τσιράκια των αφεντικών βρίσκονται και τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά μας.

Να μην τους υποτιμήσουμε. Να χτίσουμε πάνω στις νικηφόρες μάχες και στις ευκαιρίες του σήμερα, προετοιμαζόμενοι για την αυριανή μάχη και την Κομμουνιστική Εξέγερση.

Καμία σπιθαμή γης στους φασίστες

Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση στην πλ. Ηρώων στο Πέραμα, 21/01, 11 πμ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s