Για την παραχώρηση χώρου του Ομίλου Salas στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

Την Παρασκευή 20/1 η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εκδήλωση στην ιδιωτική αίθουσα «ΑΡΙΩΝ» στην Πειραιώς στο Μοσχάτο. Η αίθουσα αυτή ανήκει στον Όμιλο Salas μαζί με αυτή στο Μικρολίμανο Πειραιά.

Θεωρούμε απίστευτη πρόκληση προς τον λαό και τους εργαζόμενους την παραχώρηση χώρου σε μια ναζιστική συμμορία που δικάζεται το σύνολο της ηγεσίας της για δολοφονίες και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Μια ηγεσία που μέχρι σήμερα, όπως ο υπόδικος Λαγός εισβάλλει ως κοινός τραμπούκος σε δημοτικά σχολεία και χειροδικεί σε ανυποψίαστους γονείς και δασκάλους.

Η εκμίσθωση της αίθουσας δεν είναι μια απλή και αχρωμάτιστη εμπορική συναλλαγή. Για το αντιφασιστικό κίνημα η εκχώρηση αυτών των αιθουσών 3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και 4 από την δολοφονία του Λουκμάν Σαχζάτ αποτελεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πράξη στήριξης και συνέργειας σε αυτές τις πολιτικές.

Καλούμε τον Όμιλο Salas να ανακαλέσει την πράξη εκχώρησης της αίθουσας αλλιώς θα καταχωρηθεί στη συνείδηση του ταξικού, αντιφασιστικού κινήματος ως ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s