Αντιφασιστικη παρέμβαση στο Παγκράτι

 

Το Σάββατο 7/1 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμαβση στο Παγκράτι. Μοιράσαμε προκυρήξεις, κολλήσαμε αφίσες και διαβάστηκε κείμενο στη ντουντούκα τονίζοντας την αδυναμία των κοινοβουλευτικών δυνάμεων να δώσουν μια υπαρκτή λύση για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας και την αδυναμία των φασιστών για ανασυγκρότηση αναλωμένοι κυρίως σε ρατσιστικό παραλήρημα. Επίσης καλέσαμε τον κόσμο στη Διεθνιστική Αντιφασιστική Συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης στις 28/01.
Για τα φασιστικά κατακάθια της Χρυσής Αυγής η ημέρα εκείνη είναι η μέρα που κάθε χρόνο δοκιμάζουν να στήσουν την εθνικιστική τους φιέστα φέρνοντας “εκλεκτούς” καλεσμένους μέχρι και από το εξωτερικό. Ωστόσο τα 2 τελευταία χρόνια η προσπάθειά τους αυτή έχει τσακιστεί από τα αντανακλαστικά του αντιφασιστικού κινήματος.
Φέτος η ημέρα της 28ης Ιανουαρίου θα είναι αφιερωμένη στη διεθνιστική ταξική αλληλεγγύη και όχι στο εθνικιστικό μίσος που χωρίζει τους λαούς.
Είναι χρέος μας να μην επιτρέψουμε στους νεοναζί να σπείρουν τη φασιστική τους ιδεολογία, παραμένοντας πιστοί στην κατεύθυνση για την κοινωνία αλληλεγγύης και ισότητας που οραματιζόμαστε.
Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες-μετανάστες.
Διεθνιστική Αντιφασιστική Συγκέντρωση στις 28/1 στην πλατεία Ρηγίλλης, 16:00.

 

unnamed-2

unnamed-4

unnamed-3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s