Αντιφασιστική πορεία στην Πετρούπολη

Με αφορμή την αποκλειστική βραδινή παρουσία των μπογιατζήδων φασιστών στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία στην Πετρούπολη στις 17/12. Πλήθος οργανώσεων και συλλογικοτήτων συμμετείχαν στην προγραμματισμένη κινητοποίηση, όπως η ΟΡΜΑ, η ΚΕΕΡΦΑ, η Ανυπότακτη Πετρούπολη, ο Ανοικτός Κοινωνικός Χώρος Ιλίου, ο Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης και Συλλογικότητες και Δημοτικές Κινήσεις της περιοχής.

Σε μία περίοδο που η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική αδυναμία, δυσκολευόμενη να εμφανιστεί και να διεκδικήσει πολιτικη υπεραξία από την πολιτική επικαιρότητα, διάφορα απολειφάδια εμφανίζονται και προσπαθούν να δημιουργήσουν μισσαλόδοξο – ρατσιστικό κλίμα.

Οι αγωνιστές αντιφασίστες ,που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, έστειλαν το ηχηρό μήνυμα ”καμια σπιθαμή γης στους φασίστες” σε καθε στενό της πόλης.

Χωρίς κανέναν καθησυχασμό, με οργάνωση και αποφασιστηκότητα, είναι χρέος μας να στείλουμε τα τσιράκια των αφεντικών πίσω στις τρυπες τους και να φέρουμε ξανά το όραμα της Εξέγερσης στο προσκήνιο.

 

dsc_0108

dsc_0111

dsc_0124

dsc_0132

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s