Αντιφασιστική πορεία στη γειτονιά των Σεπολίων

Το Σάββατο, 10/12, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία στα Σεπόλια η οποία είχε ως σημείο εκκίνησης την πλατεία Άγιου Μελετη και ολοκληρώθηκε στο μετρό των Σεπολίων. Στην κινητοποίηση, η οποία καλέστηκε από πλήθος οργανώσεων και συλλογικοτήτων συμμετείχαν η Ορ.Μ.Α., ο Αυτοδιαχειριζόμενος Καφενές Νεολαίας, η Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό, η ΚΕΕΡΦΑ, ο Σύλλογος Εκπ/ων Π.Ε. Ο Αριστοτέλης, οι Εργατικές Λέσχες Ν.Ιωνίας, Ν.Σμύρνης, Πατησίων-Γαλατσιου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περιστερίου, Καλλιθέας, Σεπολίων, Λ.Σ. Κολωνίου, Λέσχη Αμπαριζα, Φορείς και Συλλογικότητες Κολωνού-Πλάτωνα-Σεπολίων κ.α.

Η πορεία πλημμύρισε τη γειτονιά από προκηρύξεις, τρικάκια και αντιφασιστικά συνθήματα.

Τα Σεπόλια προσέγγισε η Χρυσή Αυγή πριν κάποιες εβδομάδες, με συγκεντρώσεις “κατοίκων” ενάντια στην εγκατάσταστη προσφύγων σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην περιοχή. Τα συνεχόμενα χαστούκια από το αντιφασιστικό κίνημα αναγκάζουν τη φασιστική συμμορία να αρκείται σε ακάλεστες κινητοποιήσεις, που μετά βίας συγκεντρώνουν 40-50 μίζερους φασίστες.

Δε θα επιτρέψουμε στη Χρυσή Αυγή να στήσει νέους φασιστικούς θύλακες. Θα τους στέλνουμε πίσω στις τρύπες από όπου βγήκαν, μέχρι την τελική εξαφάνισή τους. Τα Σεπόλια θα μείνουν καθαρά από την προπαγάνδα και το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

dsc_0003

dsc_0025

dsc_0027

dsc_0030

dsc_0045

dsc_0011

dsc_0006

dsc_0060

dsc_0063
 dsc_0058

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s