Αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο, 10/12, 12 το μεσημέρι, Άγιος Μελέτης – Σεπόλια

Ενώ τα υπάρχοντα πολιτικά χαρτιά που παίζουν οι αστοί δείχνουν να μη μπορούν να βγάλουν το υπάρχον σύστημα από την κρίση, τα ακροδεξιά κινήματα σε Ευρώπη και Αμερική φαντάζουν ως την καλύτερη εναλλακτική λύση στον ”πονοκέφαλό” τους. Τα πρόσφατα γεγονότα με την άνοδο του Τραμπ και την παραλίγο εκλογή ακροδεξιού προεδρου στην Αυστρία συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην ελληνική πραγματικότητα γινόμαστε παρατηρητές ενός ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βαθαίνει ακόμα περισσότερο τη συνθηκολόγησή του με το βαθύ κράτος του αστισμού, διακινδυνεύοντας να μεταφέρει το ίδιο σκηνικό και στην Ελλάδα.

Οι φασίστες δυσκολευόμενοι να ανασυγκροτηθούν στην Αθήνα, λόγω της έντονης αποτελεσματικής παρουσίας του αντιφασιστικού κινήματος, διεκδικούν να δημιουργήσουν γεγονότα στην επαρχία και να διαμορφώσουν μισσσαλόδοξο, ρατσιστικό κλίμα. Η αντιμετώπισή τους δεν πρέπει να αρκεστεί σε ακτιβίστικες δράσεις αλλά να πλαισιωθεί με αρκετές δόσεις αποφασιστηκότητας και για το επόμενο βήμα.

Ειναι αναγκαίο να βάλουμε ένα τέλος στην αναμονή του ταξικού κινήματος και να ξαναφέρουμε το όραμα της Αλληλεγγύης και της Αδερφοσύνης, όχι ως επίκληση, αλλά ως ρεαλιστικό σχέδιο που γίνεται πράξη μέσα από την Εξέγερση!

Αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο, 10/12, 12 το μεσημέρι, Άγιος Μελέτης – Σεπόλια.

 

unnamed

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s