Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε Δάφνη και Ελαιώνα

Οι φασίστες ενώ βρίσκονται σε μεγάλη πολιτική αδυναμία, προσπαθούν να βγουν στο προσκήνιο δημιουργωντας γεγονότα στην επαρχία. Καθώς στην Αθήνα δυσκολεύονται τόσο να κάνουν ακτιβίστικες δράσεις όσο και να μετατρέψουν τις μίζερες συγκεντρώσεις τους (ακόμα και με παρουσία του Φύρερ τους δε συγκεντρώνονται παραπάνω από 80) σε μαζικές, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Παρολ’αυτά οι όροι με τους οποίους λειτουργούν δεν έχουν αλλάξει. Πραγματοποιούν γεγονότα γεμάτα μίσος και ρατσισμό πάντα κατω από το φως του φεγγαριού και με την ισχυρή προστασία του κράτους.

Σε μία περίοδο που το ζήτημα των προσφύγων βρίσκεται πολύ υψηλά στην πολιτική ατζέντα και η ”ισλαμοφοβία” είναι ένα χαρτί που το παίζουν συνεχώς οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, ο παραμικρός καθησυχασμός από το δικό μας στρατόπεδο θα αποτελέσει τροφή για την ανασυγκρότησή τους. Να μην τους το επιτρέψουμε!

Να προτάξουμε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, την οργάνωση και την προβολή του οράματος μας για να ξανά-χώσουμε τους νεοναζί πίσω στις τρύπες τους και να παράξουμε την κοινωνία της Ισότητας και της Αδερφοσύνης.

Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις το Σάββατο, 03/12:

-Δάφνη: Αντιφασιστική πορεία 11 πμ, Πλατεία Καλογήρων, Μετρό Δάφνης.

-Ελαιώνας: Πορεία προς το στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ελαιώνα, μετρό Ελαιώνα 12 το μεσημέρι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s