Αντιφασιστική κινητοποίηση Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 11 πμ, Πλατεία Καλογήρων, Μετρό Δάφνης

Το Νοέμβριο του 2013 τα γραφεία της δημοτικής κίνησης ”Μαχόμενη ΑΡΙστερή Δύναμη Ανατροπής στην Δάφνη και τον Υμηττό” δέχονται επίθεση από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε ως συνοδεία άλλων τραμπούκικων επιθέσεων εκείνη την περίοδο, τα οποία μαρτυρούσαν την έντονη κινητικότητα των νεοναζί.

3 χρόνια μετά, στις 8 Δεκεμβρίου, παραπέμπεται στο Γ μονομελές Αθηνών νεοναζί κάτοικος της Δάφνης για τον οποίον έχει αποδειχθεί η πολιτική του σχέση με τη Χρυσή Αυγή και οποίος συμμετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση.

Οι φασίστες σήμερα βρίσκονται σε μεγάλη πολιτική αδυναμία. Δέχονται συνεχώς αντιφασιστικά χαστούκια ενώ προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα και να διαμορφώσουν κλίμα, μόνο κάτω από το φως του φεγγαριού, σε περιοχές της επαρχίας και με την προστασία του κράτους.

Ομως η παραμικρή υποτίμησή από την πλευρά μας θα αποτελέσει τροφή για την ανασυγκρότησή τους. Το αντιφασιστικό ταξικό κίνημα οφείλει να τσακίσει κάθε διάθεση επανεμφάνισης των Ταγμάτων Εφόδου και να φέρει το όραμα του Κομμουνισμού ξανά στην επιφάνεια.

Καμία σπιθαμή γης στους φασίστες!

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 11 πμ, Πλατεία Καλογήρων, Μετρό Δάφνης

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s