Πολιτική παρέμβαση διαμαρτυρίας στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos στην Μιχαλακοπούλου

Το Σάββατο 5/11 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός το οποίο επανειλημμένα έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Το αντιφασιστικό κίνημα καταδεικνύει τις πολιτικές ή επιχειρηματικές δυνάμεις που συνεργάζονται με φασίστες. Κανένας επιχειρηματίας δεν δικαιούται με το πρόσχημα της επαγγελματικής δραστηριότητας να σιγοντάρει τους ναζί την ώρα που πληρώνεται με λεφτά βουτηγμένα στο αίμα του Φύσσα και του Λουκμάν. Ζητήσαμε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποίος όμως απουσίαζε. Ξεκαθαρίσαμε στους υπεύθυνους πως αν ξανά δεχτούν να στεγάσουν αντίστοιχες φασιστικές εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτή πλέον στήριξη σε τραμπούκους δολοφόνους.

Σταθήκαμε μια ώρα έξω από το ξενοδοχείο με πανό, σε ελληνικά και αγγλικά, μοιράζοντας προκηρύξεις, πετώντας φέιγ βολάν με παράλληλη ανάγνωση κειμένου.

Στο τέλος της παρέμβασης αποχωρίσαμε συγκροτημένα με προπαγανδιστική εξόρμηση στη γειτονιά των Αμπελοκήπων όπου και ολοκληρώθηκε η παρέμβαση μας στο μετρό. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο ο οποίος διάβασε το κείμενο μας και μας στήριξε οικονομικά.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s