Αντιφασιστική παρέμβαση στις γειτονιές του Πειραιά

Στις 09/07 πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στις γειτονιές του Πειραιά, ξεκινώντας από αυτή του Πασαλιμανιού και καταλήγοντας στην Τερψιθέα. Μοιράσαμε προκηρύξεις, πετάξαμε φέιγ βολάν και διαβάστηκε κείμενο στη ντουντούκα.

Σε συζητήσεις που είχαμε με πολίτες, τονίσαμε τους κινδύνους που εγκυμονεί ο ”μεγάλος ασθενής”, Ευρωπαϊκή Ένωση, και πόσο αναγκαίο είναι, οι δυνάμεις της τάξης μας να προσανατολιστούν προς την εξουσία και να παράξουν σχέδιο διεξόδου από την κρίση. Επιβάλλεται να χτίσουν ικανούς μηχανισμούς και να φέρουν ξανά στην επιφάνεια την Εξέγερση και τον Κομμουνισμό.

Σε μία περιοχή που πριν λίγα χρόνια οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είχαν έντονη παρουσία, αυτή τη φορά ήταν για άλλη μία φορά άφαντοι. Δεχόμενοι μία σειρά από ήττες τον τελευταίο χρόνο στον Πειραιά με πιο χαρακτηριστική αυτή στις 08/04, που αντιφασίστες δεχόμενοι συντονισμένη επίθεση από ΜΑΤ και τάγματα εφόδου κατάφεραν να διατηρήσουν την αντισυγκέντρωση που είχαν ανακοινώσει, οι δολοφόνοι του Φύσσα και του Λουκμάν, δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν εξωστρεφείς δράσεις, και αυτό το πετυχαίνουν παρά μόνο με συνοδεία των μπάτσων.

Χωρίς το κράτος να τους προστατεύει και την κυβέρνηση των ξεπουληματιών να τους ανέχεται, δε θα τολμούσαν να βγουν από τις τρύπες τους. Συνεχίζουμε στην ίδια μαχητική κατεύθυνση χωρίς να καθησυχαζόμαστε.

Καμιά σπιθαμή χώρου στις φασιστικές συμμορίες

Διάλυση πολιτικών και κοινωνικών φασιστικών οργανώσεων

Απενεργοποίηση γιαφκών – «γραφείων» ναζιστικών σχημάτων

 

 

φεεφ

IMAG4302

IMAG4277

IMAG4285

IMAG4280

IMAG4293

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s