Αντιφασιστικές παρεμβάσεις ενάντια στον απεργοσπαστικό μηχανισμό της Χρυσής Αυγής

Η σύσκεψη που καλέστηκε από την ΟΡΜΑ και την ΕΑΣ στις 17/05 αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία σειρά ενημερωτικών παρεμβάσεων σε εργατικούς χώρους για τη σύσκεψη μίσους που καλούν οι φασίστες της Χ.Α την Κυριακή. Οι πρώτες παρεμβάσεις στους εργαζόμενους έγιναν στα μηχανουργεία του Περάματος στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού και την ΔΕΗ στην Χαλκοκονδύλη.

Οι χώροι που προτιμήθηκαν έχουν τους δικούς τους ξεχωριστούς συμβολισμούς. Το Πέραμα λόγω της ύπαρξης του φασιστικού σωματείου ”Άγιος Νικόλαος”, στο αμαξοστάσιο επειδή ο διευθυντής είναι ο γνωστός αρχιφασίστας που πριν από λίγους μήνες είχε προσπαθήσει να εμποδίσει λεωφορεία να παραλάβουν πρόσφυγες από την πλατεία Βικτωρίας και υπάρχει φασιστική παράταξη στο σωματείο εργαζομένων και στην ΔΕΗ της Χαλκοκονδύλη λόγω μίας φασιστικής παράταξης που εμφανίστηκε σε ένα σωματείο στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα τσιράκια των αφεντικών κάνουν απόπειρα να μαζέψουν όλα τα εργατικά, φασιστικά κατακάθια προκειμένου να ισχυροποιήσουν το ”κοινωνικό” τους πρόσωπο.

Είναι υπόθεση των οργανωμένων κομματιών του ταξικού κινήματος να μην επιτρέψουν στους απεργοσπάστες να οργανωθούν και να τσακίσουν κάθε προσπάθεια εμφάνισης τους.

Να διαλύσουμε τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της Χρυσής Αυγής στη γέννηση του

Καμιά σπιθαμή χώρου στις φασιστικές συμμορίες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s