Θα σφραγίσουμε την κερκόπορτα του φασισμού που ανοίγει η κυβέρνηση!

Θα σφραγίσουμε την κερκόπορτα του φασισμού που ανοίγει η κυβέρνηση!

Τις προηγούμενες μέρες παρακολουθήσαμε όλοι τη νέα πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε μετανάστες, φασίστες και αντιφασιστικό κίνημα. Η «πολιτική Τόσκα» είναι άξιο τέκνο του «δόγματος Δένδια» της περιόδου της ΝΔ. Η φασιστική σύναξη της ΛΕΠΕΝ την Κυριακή στήθηκε υπό την προστασία δέκα κλουβών ΥΜΕΤ γιατί θα είχε διαλυθεί από την αντιφασιστική συγκέντρωση. Στις 8 του Απρίλη η αστυνομία είχε ήδη κάνει ένα βήμα παραπάνω. Παραχώρησε την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για να γίνει η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και δύο διμοιρίες ΜΑΤ επέδραμαν στους αντιφασίστες ως τρίτος άξονας δράσης μαζί με τα δύο Τάγματα Εφόδου που είχε εξαπολύσει η ΧΑ υπό τους Κασιδιάρη και Λαγό.
Η επανεμφάνιση των ακροδεξιών δεν ήταν απρόσμενη. Η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης, το κλείσιμο των συνόρων και η στοχοποίηση των προσφύγων είναι το λίπασμα για την επανεμφάνιση στο προσκήνιο αυτών των άθλιων πολιτικών. Μαζί με αρκετές δημοτικές αρχές σαν του Πειραιά και της Χίου δημιουργούν ένα πολεμικό κλίμα κοινωνικού διχασμού. Η συνειδητή απουσία κάθε κρατικού μηχανισμού εκτός των κατασταλτικών δυνάμεων μεγαλώνει την αποδιοργάνωση, το φόβο και την εξαθλίωση των μεταναστών. Το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΕ δεν είναι γιατροί, καθηγητές και δίκτυο διανομής τροφίμων και στέγασης, αλλά δακρυγόνα, μασκοφορεμένοι της FRONTEX, λιμενόμπατσοι μαζί με ποντίκια και ακαθαρσίες.
Δε θα επιτρέψουμε να προβληθεί ο κοινωνικός κανιβαλισμός σαν τη μόνη ρεαλιστική πολιτική. Οι πρόσφυγες πρέπει να αποκτήσουν ΑΜΕΣΑ πλήρεις δυνατότητες πρόσβασης σε στοιχειώδης κοινωνικές ανάγκες. Το αντιφασιστικό κίνημα αλληλεγγύης ήταν και θα είναι παρών σε κάθε προσπάθεια εκφασισμού της πολιτικής σκηνής. Οι ναζιστικές συμμορίες με αποφασιστικότητα θα εκδιωχθούν στο νυχτερινό υπόκοσμο των υπονόμων όπου και είναι και το φυσικό τους περιβάλλον.

Ανοιχτά σύνορα! Όχι στη FRONTEX και στο ΝΑΤΟ
Φιλοξενία και όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης
Σίτιση, περίθαλψη, παιδεία για όλους
Διάλυση πολιτικών και κοινωνικών φασιστικών οργανώσεων
Απενεργοποίηση γιαφκών – «γραφείων» ναζιστικών σχημάτων

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s