Στον Πειραιά ορμητικά μαχητικά αντιφασιστικά

Στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η φασιστοσύναξη της Χρυσής Αυγής δίπλα ακριβώς από τα γραφεία της αστυνομίας, οι οργανώσεις της Ορ.Μ.Α. και της ΚΕΕΡΦΑ δέχθηκαν επίθεση από το κοινό μέτωπο των μπάτσων και φασιστών, το οποίο υπερτερούσε συντριπτικά. Πρώτες μούρες στην δολοφονική επίθεση ήταν γνωστοί βουλευτές Κασιδιάρης και ο Λαγός, καθώς και επίσης ο υπεύθυνος τ.ο. Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Δεβελέκος.

Οι αντιφασίστες αφού συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τα τσιράκια των αφεντικών και τους επαγγελματίες δολοφόνους, κατάφεραν να τους απωθήσουν και συνέχισαν την συγκέντρωση στο κέντρο του Πειραιά.

Οι νεοναζί κατάφεραν να πραγματοποιήσουν, μίζερα, την εκδήλωση μίσους απομονωμένοι στα γραφεία τους από το αντιφασιστικό κίνημα και προστατευόμενοι από το κράτος πίσω από τι κλούβες για μία ακόμα φορά. Και φυσικά δεν πραγματοποίησαν την πορεία στο λιμάνι που κόμπαζε ο Λαγός, αφού η αντιφασιστική συγκέντρωση δεν θα την επέτρεπε ούτε αυτή.

Οι δημόσιες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής έχουν τελειώσει. Μόνον στα γραφεία τους θα μπορούν να συγκεντρώνονται, ακόμα.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση κράτησε μέχρι τις 19.30, η οποία μέσω συγκροτημένης πορείας, ολοκληρώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά όπου και παρέμεινε για λίγη ώρα.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές μίας παραδοσιακής συνεργασίας με την ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα γραφεία τους λειτούργησαν ξανά ως οργανωτικός βραχίονας των ταγμάτων εφόδου. Είναι γιάφκες οργάνωσης ρατσιστικών πογκρόμ και προετοιμασίας δολοφονικών επιθέσεων.

Ξεκαθαρίζουμε πως έχουν σύντομη ημερομηνία λήξεως και πως θα εξασφαλίσουμε το κλείσιμο τους.

Ανοιχτά σύνορα για μετανάστες και πρόσφυγες.

Σίτιση, περίθαλψη, παιδεία για όλους.

Να κλείσουν τα εγκληματικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

2 thoughts on “Στον Πειραιά ορμητικά μαχητικά αντιφασιστικά

  1. […] λίγο πριν φορέσουν τα μπλουζάκια της ΧΑ.  Στον Πειραιά στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Παρασ…. Δεν έχει σημασία αν δόθηκε πολιτική εντολή ή αν οι […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s