Κυριακή 13/12, 11πμ σινεμά ΣΙΝΕΑΚ πλ. Κοραη, Πειραιάς > Ακυρώνουμε τη φασιστική φιέστα

Ακυρώνουμε τη φασιστική φιέστα – Οι ναζί πίσω στους υπονόμους

Κυριακή 13/12, 11πμ σινεμά ΣΙΝΕΑΚ πλ. Κοραη, Πειραιάς

Οι ναζί δολοφόνοι ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να μαζευτούν στον Πειραιά την Κυριακή 13/12 και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης να απονείμει εύσημα στους “εκλογικούς αντιπροσώπους” (Α’ & Β’ Πειραιά) της συμμορίας, δηλαδή στα τάγματα εφόδου σε αυτούς που έχουν αιματοκυλίσει τις γειτονιές. Και μάλιστα για να παρασημοφορήσει τους υποψήφιους τραμπούκους πήρε τον δημοτικό κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ, διαμέσου της ναζιστικής παράταξης που έχει τρυπώσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ΟΡΜΑ άδραξε την πρωτοβουλία και άνοιξε το θέμα στον Πειραιά. Με αντιφασιστική παρέμβαση μπροστά στο δημαρχείο την Δευτέρα 7/12 λίγο πριν την έναρξη το δημοτικού συμβουλίου, αλλά και μέσα απλώνοντας πάνω από τα κεφάλια των δημοτικών συμβούλων περίλαμπρα τα πανό του αντιφασισμού “Κρεμάλα στους φασίστες” στήριξε τους δημοκρατικούς πολίτες που απαίτησαν – εκτός ημερησίας διάταξης – την αναίρεση της απόφασης αλλά και την καταδίκη της εκδήλωσης των φασιστών από το δημοτικό συμβούλιο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι μπροστά στην δυναμική παρέμβαση προσπάθησαν  με κραυγές να πτοήσουν τους αντιφασίστες αλλά δεν μπόρεσαν. Κρυμμένοι πίσω από την νομιμοφανή διαδικασία ότι η άδεια ζητήθηκε και δόθηκε από ανεξάρτητη υπηρεσία του δήμου (όλες αυτές που φτιάχτηκαν στα πλαίσια του νεοφιλελευθερισμού, παραμάγαζα συμφερόντων μέσα στους δήμους) αρνήθηκαν να πάρουν απόφαση. Όπως επίσης παρόλο που ζητήθηκε έντονα και απαιτήθηκε να καταγγείλουν την παρουσία της δολοφονικής οργάνωσης επίσης αρνήθηκαν. Στον Πειραιά το “δημοκρατικό τόξο” αφήνει ανενόχλητους τους υπόδικους, τους τραμπούκους τους δολοφόνους να χύνουν το δηλητήριο τους και να οργανώνουν φιέστες. Αξιοσημείωτη η απουσία ή η εκκωφαντική σιωπή των αριστερών δημοτικών συμβούλων είτε του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ είτε του αντιπολιτευόμενου ΚΚΕ παρ` όλο που είχαν ειδοποιηθεί από το πρωί για το θέμα και την προγραμματισμένη αντιφασιστική παρέμβαση

Αλλά αυτή η παρέμβαση είναι μόνον η αρχή. Η προειδοποίηση, η πρώτη κίνηση. Με πρωτοβουλία της ΟΡΜΑ και σε συνεργασία με άλλες αντιφασιστικές δυνάμεις όπως η ΚΕΕΡΦΑ, οργανώνεται την Κυριακή η ακύρωση στην πράξη της φασιστο-μάζωξης.

Ακυρώνουμε τη φασιστική φιέστα – Οι ναζί πίσω στους υπονόμους

Κυριακή 13/12, 11πμ σινεμά ΣΙΝΕΑΚ πλ. Κοραη, Πειραιάς

IMAG2833 IMAG2848

Advertisements

One thought on “Κυριακή 13/12, 11πμ σινεμά ΣΙΝΕΑΚ πλ. Κοραη, Πειραιάς > Ακυρώνουμε τη φασιστική φιέστα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s