Πολυτεχνείο 2015

Το 3ήμερο εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε σήμερα, 17 Νοεμβρίου, με την πορεία να καταλήγει στην Αμερικάνικη Πρεσβεία. Οι εξεγέρσεις του παρελθόντος υπάρχουν ακόμα και αποτελούν τον δρόμο για τη συνέχεια.

Μια συνέχεια που φέρνει σκληρές διεκδικήσεις και αγώνες με κατεύθυνση την ισοπέδωση των αφεντικών και των φασιστών. Οι οραματιστές του κοινωνικού κανιβαλισμού και οι εκφραστές του δεν έχουν κανένα δικαίωμα παρουσίας ή έκφρασης στην κοινωνία και στόχος μας είναι να το επιβεβαιώσουμε.

Ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της πορείας. Τα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ για διακριτική παρουσία των μονάδων καταστολής διαψεύστηκαν. Η πορεία περικυκλωμένη από τους μπάτσους θύμισε άλλες εποχές και σίγουρα όχι κυβέρνηση της αριστεράς. Ασφαλίτες με πολιτικά δοκίμασαν να παρεισφρήσουν στα μπλοκ των διαδηλωτών και εκδιώχθηκαν.

Το ταξικό κίνημα είναι αποφασισμένο να αντιμετωπίσει τις μεθοδεύσεις των νεόκοπων διαχειριστών της εξουσίας”, δείχνοντας καμία ανοχή. Ένα μικρό δείγμα αποτέλεσαν και οι αποδοκιμασίες των Συριζαίων που τόλμησαν να κατέβουν οργανωμένα. Οι κοινωνικοί αγωνιστές δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν κανένα συγχωροχάρτι στις ταξικές προδοσίες και κωλοτούμπες.

Οι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου, ο Κουμής, η Κανελλοπούλου, ο Καλτεζάς, ο Γρηγορόπουλος και όσοι άλλοι έγιναν έμπνευση για εξεγέρσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις σκληρές, νικηφόρες μάχες που θα ακολουθήσουν. Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να τους τιμάμε ακολουθώντας τα χνάρια τους.

IMAG2623 IMAG2616 - Copy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s