Αντιφασιστική παρέμβαση στο αμαξοστάσιο Ρέντη

Στις 16/11, ξημερώματα Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση στο αμαξοστάσιο του Ρέντη.
Μοιράστηκαν προκηρύξεις στους εργαζόμενους, τοιχοκολλήθηκαν αφίσες και γράφτηκαν συνθήματα.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη στον χώρο του ΟΑΣΑ αποτελεί τη συνέχεια των παρεμβάσεών μας στους συγκεκριμένους χώρους, στοχεύοντας την εκμηδένιση κάθε θύλακα της Χρυσής Αυγής και διατηρώντας αυτή τη συνθήκη.
Οι φασίστες δεν έχουν κανένα δικαίωμα έκφρασης και δράσης στα εργατικά σωματεία και είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε εμπόδιο σε κάθε προσπάθειά τους για τερματισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης προς όφελος των αφεντικών.

Το μήνυμα που στείλαμε διατυπωμένο στο περιεχόμενο των προκηρύξεων είναι επίκαιρο. Η παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου και η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που ακολουθεί σε λίγες μέρες, δείχνουν το δρόμο για νικηφόρους αγώνες. Τον εξεγερσιακό δρόμο που οδηγεί στην ταξική δικαιοσύνη.

Κόντρα στον κοινωνικό κανιβαλισμό που επιδιώκουν οι νοσταλγοί του Χίτλερ, η μοναδική απάντηση απαρτίζεται από την ‘’τέχνη της εξέγερσης’’ που παραμένει μέχρι και σήμερα ζωντανή.
Οι παρακαταθήκες που έχουν αφήσει στους χώρους της επαναστατικής αριστεράς και της αναρχίας μπορούν να λειτουργήσουν ως πυξίδα για την ισοπέδωση των νεοναζιστικών σκουπιδιών και των συμφερόντων που τόσο πιστά εξυπηρετούν.

IMG_6754 IMG_6757

OASA 20151116

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s