Απεργία 12 Νοέμβρη

Μεγάλη η συγκέντρωση στη σημερινή πανεργατική απεργία κατά του 3ου Μνημονίου. Πλήθος πολιτικών οργανώσεων της αριστεράς, της αναρχίας καθώς κι επίσης σωματεία, μαζί με το λαό, έστειλαν σαφές μήνυμα, στη δήθεν κυβέρνηση της αριστεράς, πως είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τα κοινωνικά τους δικαιώματα.

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού βρισκόταν εκεί. Με οργανωμένο μπλοκ, μοιράστηκαν κειμενάκια, αφισοκολλήθηκαν τοίχοι μοιράστηκαν προκηρύξεις και βάφτηκαν συνθήματα.

Σε αυτούς τους ασταθείς καιρούς, είναι σημαντικό να μην υπάρξει η παραμικρή ανοχή στις προσπάθειες των νεοναζί να εκμεταλλευτούν την πολιτική υπεραξία των πολιτικών της φτωχοποίησης και τα κοντά ποδάρια της κυβέρνησης.
Να στήσουμε οδοφράγματα σε κάθε απόπειρα υποτίμησης των ζώων μας και να τσακίσουμε κάθε πιθανή επανεμφάνιση εθνικιστικών εκφράσεων στο δρόμο. Στο πλαίσιο των επετείων του Πολυτεχνείου και της εξέγερσης του ’08 είναι απαραίτητο να προτάξουμε την τέχνη της εξέγερσης ως μέσο για την πραγματοποίηση της κοινωνίας της ισότητας και της αλληλεγγύης.
Η Ορ.Μ.Α. θα συνεχίσει να βρίσκεται παρούσα στις κεντρικές πολιτικές μάχες, σε γειτονιές, σε χώρους εκπαίδευσης και σε κάθε χώρο δραστηριότητας προκειμένου να διαδώσει τον μαχητικό αντιφασισμό παντού.
IMAG2577
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s