ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ! Αντιφασιστική διαδήλωση 1/11 5μμ ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!

ΚΑΜΙΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.

Τον περασμένο μήνα η Χρυσή Αυγή ανέλαβε και τυπικά την ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα, του Λουκμάν και δεκάδων άλλων επιθέσεων σε στέκια, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις καθώς και σε μεμονωμένους πολίτες. Φυσικά και δεν «πέσαμε από τα σύννεφα». Είναι γνωστή η ναζιστική φύση αυτού του μορφώματος.

Η Χ.Α. δεν απευθύνθηκε στο δημοκρατικό ή αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας. Μέσα από αυτή τη στάση της, δοκιμάζει να ξανασυσπειρώσει το σκληρό, επιθετικό της τμήμα. Να δηλώσει παρών και να προσπαθήσει να μπει ξανά στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, όχι σερνόμενη αλλά αντεπιτιθέμενη.

Το πολιτικό μνημόσυνο που ετοιμάζει την Κυριακή 1 Νοέμβρη στα εγκαταλελειμμένα γραφεία της του Ηρακλείου, εντάσσεται σε αυτό το σχέδιο πολιτικής ανασύνταξης. Μέσα από αυτή τη φιέστα θα δοκιμάσει σε πανελλαδική κλίμακα να στοιχήσει το βρωμερό εσμό των κάθε δοσίλογων και χαφιέδων. Να προτάξει τις αξίες του «νενέκου» και του υποταγμένου στα αφεντικά και στην ιδεολογία του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Οι εκτελεσθέντες της 1ης Νοέμβρη δεν ήταν περαστικοί! Δεν ήταν παρασυρμένοι! Ήταν η ένοπλη περιφρούρηση των φασιστικών ταγμάτων που ένα μήνα πριν είχαν δολοφονήσει το Παύλο Φύσσα. Σε κάθε σχολή – σχολείο, σε κάθε γειτονιά ή στέκι, σε κάθε εργασιακό χώρο, αλλά και την ίδια εκείνη ημέρα πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή διακήρυξη του αντιφασιστικού κινήματος.  Ο φυσικός χώρος της Χρυσής Αυγής είναι οι υπόνομοι και τα σκουπίδια της ανθρώπινης ιστορίας!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11 5μμ ΗΣΑΠ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1NOE_ANTIFA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s