Στο πλευρό της Αντίπνοια

Ιούνιος 2008: Τάγμα εφόδου της ΧΑ επιτίθεται στο στέκι ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Πετράλωνα και μαχαιρώνουν σοβαρά 2 άτομα. Από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας συλλαμβάνονται δύο άτομα με μαχαίρια που ομολογούν την συμμετοχή τους στην επίθεση. Ορίζεται δικάσιμος και αφήνονται ελεύθεροι

Μάρτιος 2011: Μετά από πολλές αναβολές στο δικαστήριο αναγνωρίζονται ως υπαίτιοι της επίθεσης από τους μάρτυρες. Παρόντες μαζί με τους μαχαιροβγάλτες οι Κασιδιάρης και Λαγός. Το δικαστήριο μετατρέπει την κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραπέμπεται στο Πρωτοδικείο. Οι κατηγορούμενοι αφήνονται ελεύθεροι.

Σεπτέμβριος 2013: Στα πλαίσια της δολοφονίας Φύσσα συλλαμβάνονται και προφυλακίζονται (η υπόθεση μπαίνει και στον φάκελο της δίκης της ΧΑ).

Σεπτέμβριος 2014: Το δικαστήριο καταδικάζει τους εγκληματίες της ΧΑ Β. Σιατούνης & Θ. Στράτος σε 13,5 και 11,5 χρόνια φυλάκισης.

Το ιστορικό της δίκης

Οκτώβριος 2015: Στις 9 του μήνα εκδικάζεται στο Εφετείο η έφεση των εγκληματιών.

Το Σάββατο 3 Οκτώβρη στα πλαίσια και άλλων δράσεων ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε από την ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ συγκέντρωση στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων και πορεία στους δρόμους της πόλης, με την συμμετοχή και άλλων συλλογικοτήτων και αλληλέγγυων.

Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή 9/10/2015 στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως 14) στις 9 π.μ.

IMAG2393

afisaefeteio

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s