Στην πλ. Βικτώριας για τους πρόσφυγες

Αφού υπήρξαν πληροφορίες για συγκέντρωση ”αγανακτισμένων” κατοίκων την 1 Οκτώβρηστην πλατεία Βικτώριας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μεταναστευτικό και να εκτοξεύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο, πολιτικές οργανώσεις και αλληλέγγυοι, έχοντας δυνατά πολιτικά αντανακλαστικά, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν δυναμική αντι-συγκέντρωση.
Το αντιφασιστικό κίνημα έστειλε σαφές μήνυμα στο νεοναζιστικό στρατόπεδο πως δε θα αφήσει σπιθαμή γης στους νοσταλγούς του Χίτλερ.
Λαμβάνοντας το μήνυμα η άλλη μεριά, αρκέστηκε σε γκρίνιες και σε χειρονομίες. Οι συγκεκριμένες συμπεριφορές δεν έμειναν αναπάντητες και υπήρξε η ανάλογη απομόνωσή τους.
Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού, κάνει ξεκάθαρο πως θα παραμείνει συνεπής στην παρουσία της στα αντιφασιστικά δρώμενα και σε θα αφήσει περιθώρια στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, είτε αν φοράει τον δειλό μανδύα των αγανακτισμένων είτε όχι, να ορίσει την πολιτική ατζέντα.
Στην αντι-συγκέντρωση συμμετείχαν η ΚΕΕΡΦΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ, σύντροφοι από τη συνέλευση πλατείας Βικτώριας και αλληλέγγυος κόσμος από συλλογικότητες της περιοχής.

20151001_120705-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s