Και εργολάβοι και εργοδότες οι φασίστες στο Πέραμα

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις προσπάθειες ανασυγκρότησης της φασιστικής της συμμορίας. Μετά τις πολιτικάντικες «καμπάνιες» τους για το Λιμάνι και τους πλειστηριασμούς αλλά και τις προσπάθειες θυματοποίησης της σειρά έχει το δουλεμπορικό γραφείο «Άγιος Νικόλαος» που θα εξασφαλίζει στους εφοπλιστές φθηνά μεροκάματα, άθλιες συνθήκες εργασίας αλλά και ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων. Η ΟΡ.Μ.Α αποφασισμένη να μην αφήσει χώρο στους φασίστες για άλλη μία φορά συμμετείχε σε αυτή την αντιφασιστική διαδήλωση χωρίς αγκυλώσεις και δογματισμούς.

Tην Δευτέρα 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα μαζική αντιφασιστική διαδήλωση από εκατοντάδες άτομα.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από την κεντρική πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος. Στην κορυφή της πορείας, που έκανε τον γύρο του Περάματος, ήταν το συνδικάτο μετάλλου Πειραιά, το οποίο είχε χτυπηθεί παλαιότερα από το ναζιστικό μόρφωμα. Επίσης συμμετείχαν σωματεία του ΠΑΜΕ, η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» – ΣΥΡΙΖΑ, η Ανταρσυα και η ΟΡΜΑ.

Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή εγκαινίαζε τα γραφεία του εργοδοτικού-εργολαβικού «σωματείου Ελλήνων εργαζομένων» Άγιος Νικόλαος. Μερικές δεκάδες περικυκλωμένοι από κλούβες και μπάτσους που τους προστάτευαν συμμετείχαν στα εγκαίνια. Απομονωμένοι   από τις γειτονιές , όπως τους αξίζει να είναι.

This slideshow requires JavaScript.

ν το συνδικάτο μετάλλου Πειραιά, το οποίο είχε χτυπηθεί παλαιότερα από το ναζιστικό μόρφωμα. Επίσης συμμετείχαν σωματεία του ΠΑΜΕ, η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» – ΣΥΡΙΖΑ, η Ανταρσυα και η ΟΡΜΑ.

Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή εγκαινίαζε τα γραφεία του εργοδοτικού-εργολαβικού «σωματείου Ελλήνων εργαζομένων» Άγιος Νικόλαος. Μερικές δεκάδες περικυκλωμένοι από κλούβες και μπάτσους που τους προστάτευαν συμμετείχαν στα εγκαίνια. Απομονωμένοι από τις γειτονιές , όπως τους αξίζει να είναι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s