Ανακοίνωση ΟΡΜΑ για ΑΜΕ και ΧΑ

Ανακοίνωση ΟΡΜΑ για ΑΜΕ και ΧΑ

21/5/2015

Τις τελευταίες ημέρες οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και των Α.Μ.Ε. μέσα στη σύγχυση που φέρνει η συνεχόμενη απομόνωση και απαξίωση τους, πετάνε ασύστολα ψεύδη για να «φτιάχνονται» τα μέλη τους.
Κατ` αρχήν οι πασίγνωστοι «πουθενάδες» Αυτόνομοι Μπογιατζήδες Εθνικιστές, αφού ξαναέβαψαν ένα ταπεινό τοιχαλάκι στην άκρη του πουθενά, διατράνωσαν πως «συζήτησαν» με κάποιο σύντροφο μας. (Της ΟΡ.Μ.Α.; Του Διστόμου; Μια φράση γράψανε και δεν είχε στοιχειώδη ειρμό!). Το πιο πιθανό είναι πως θα παίζανε τα παιδάκια μεταξύ τους και θα μπέρδεψαν το παιχνίδι τους με την πραγματικότητα. Όταν (και ΑΝ) δοκιμάσουν να βγουν από το αυγό τους θα μάθουν τι εστί μαχητικός αντιφασισμός.
Από την άλλη η Χρυσή Αυγή κλαίγεται για «επίθεση» στα γραφεία τους στον Πειραιά που δέχτηκαν από την ΟΡ.Μ.Α. Μάλλον βρίσκονται σε κατάσταση πανικού. Εμείς, λοιπόν, δεν επιτεθήκαμε. Είμαστε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΗ από μέρες κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Πειραιά ενάντια στους πλειστηριασμούς και απλά ψάχναμε τους Χρυσαυγίτες που ισχυρίζονται πως θέλουν να παλέψουν για το λαό. Αλλά την ώρα των πλειστηριασμών δεν ήταν ούτε στα Ειρηνοδικεία αλλά ούτε καν στα γραφεία τους. Μάλλον θα είχαν βάρδια σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Το ταξικό κίνημα με τις διάφορες κινήσεις (τοπικές και μη) αντιστέκεται εδώ και χρόνια στις επιδιώξεις των τραπεζιτών και πάσης φύσεως επενδυτών real estate και είναι απόλυτα εχθρικό στις πολιτικάντικες περαντζάδες των φασιστικών συμμοριών.
Οι φασιστικές ομαδοποιήσεις θα έχουν την αντιμετώπιση που τους χρειάζεται. Γρήγορα θα επιστρέψουν στην θέση που τους αρμόζει. Στους υπονόμους σαν τη πιο βρωμερή εκδοχή όλων των εκμεταλλευτικών κοινωνιών.

4 thoughts on “Ανακοίνωση ΟΡΜΑ για ΑΜΕ και ΧΑ

  1. οι ΑΜΕα θα χουν κακα ξεμπερδεματα…τους ψαχνουμε παντου!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s